Alechka

Sukupuoli: narttu
Koko: pieni
Syntymäaika: 10/2011

16.2.2012
Alechka muutti Suomeen.

9.1.2012
Alechkalle, sen veljelle Sapsanille ja emolle Steshalle tehtiin kovin julmasti: äitikoira pentuineen oli heitetty roskalaatikkoon ja jätetty sinne odottamaan kurjaa loppua.

Laatikon pohjalla ne olivat tapittaneet ihmeissään, kun kohtalo oli puuttunut peliin ja tuonut roskalaatikolle ystävällisen ohikulkijan. Tämä oli toimittanut äitimuori kahden pienen pentunsa kanssa Olgan hoiviin.

Nyt pennut ovat varttuneet jo siihen ikään, että äidin ja pentujen tiet voivat erota. Alechka onkin niin elämäniloinen tyttö, että eipä se varmasti kauaa murehdi veljensä ja äitinsä perään. Alechkan äiti Stesha on varsin pienikokoinen koira, joten tuskin Alechkastakaan varttuu mitään varsinaista jättiläistä. Söpöyden ei kuitenkaan saa antaa hämätä: pienehkökin koira vaatii tekemistä, hoitamista ja tapakasvatusta siinä kuin isommatkin.

Alechkan arvioidaan syntyneen lokakuun puolivälissä 2011. Alechka joutuu odottamaan rokotusten astumista voimaan vielä hetken, mutta heti kun ne ovat kunnossa, on tyttö valmis valloittamaan Suomen kamaran.