Pikku-Masjanja

Sukupuoli: narttu
Koko: pieni
Syntymäaika: 10.2.2011

12.8.2012
"Hei,
Pikku-Masjanja l. kotioloissa nykyisin Mese tai Möhkö on nyt suomettunut kuukauden verran. Mese on tosi rohkea, utelias ja sosiaalinen koira.

Kissan raapaiseman silmän kanssa olemme käyneet nyt kahdesti eläinlääkärissä ja menemme vielä kerran. Ilmeisesti Mese näkee silmällä ainakin jonkun verran. Arpi siihen jää, mutta lääkkeet ovat kyllä tulehduksen poistaneet.

Mese viihtyy peuhaamassa Väinön (poikani bostonterrieri) kanssa päivät pitkät ja energiaa tuntuu kummallakin riittävän. Mitään isompia ongelmia meillä ei ole ollut. Pentumainen Mese on vielä, jos aktiviteetti puuttuu, se yrittää syödä kaiken mahdollisen, kaikkea pitäisi päästä maistamaan. Tosi kiltisti se ryhtyi heti alusta lähtein nukkumaan pitkät yöunensa... tosin sängyssämme. :) Mese on sylikoira, hellyydenkipeä ja haluaakin oleskella paljon sylissä. Mese tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja on myös hyvin ihmisrakas.

Ihan sisäsiisti se ei ole vielä, lirauttelee yhtäkkiä vaikka olisi juuri tultu ulkoa. Jos on hyviä neuvoja niin otan mielelläni vastaan.

Suomeakin Mese on hyvin oppinut mutta "pököyttään" ei halua aina asioita ymmärtää.

Siinäpä nuo päälimmäiset asiat täältä sateen keskeltä Raumalta.

Terveisin, Minna"

13.7.2012
Masjanja sai kodin Suomesta.

21.6.2012
Pois alta risut ja männynkävyt! Ranskanbulldoggi Masjanja on loputonta energiaa pursuava iloinen tyttö. Masjanja oli jätetty Irinalle, kun tytön omistanut vanha nainen ei enää jaksanut huolehtia mahdottoman energisesti pikkubulldogista. Tarhalle Masjanjaa ei voi viedä isompien koirien jalkoihin, joten tyttö viettää nyt aikaansa Irinan kotona hänen omien koirien ja kissojen joukossa. Masjanja tulee hyvin toimeen muiden eläinten kanssa, mutta tytön suuresta vilkkaudesta johtuen voi toisten koirien pinna joskus vähän kiristyä.

Masjanja etsii ensisijassa kotia, jossa on jo aiempaa kokemusta ranskanbulldogeista. Vaikka kyseessä on kooltaan pieni koira, ei se tarkoita sitä, että koira tarvitsisi vähemmän puuhaa tai tapakasvatusta kuin isommat koirat. Masjanja tarvitseekin johdonmukaisen ja pitkäpinnaisen omistajan, jota ei tämä ylienerginen bulla saa väsähtämään niin vaan.

Jos elämäsi kaipaa vauhtia pienen ranskiksen muodossa, ole yhteydessä koiravaraajiimme! Masjanja odottelee vain sen oikean kodin yhteydenottoa ja on sen jälkeen valmis aloittamaan uuden elämän Suomessa.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.