Oswald

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 2/2012

28.6.2012
Oswaldin elämä jatkuu Suomessa, ikiomassa kodissa.

20.5.2012
Oswald on reipas nuorenmiehen alku, joka menee eikä meinaa. Oswald rakastaa ihmisiä ja onkin aina etunenässä tervehtimässä pentutaloon tulijoita.

Oswald ja joukko sen pentuesisaruksia syntyivät erään maalaistalon latoon helmikuun lopulla. Tilan omistaja antoi kodittoman narttukoiran hoitaa pentunsa parin kuukauden ikäisiksi piharakennuksessaan, kunnes toimitti koko joukkion Irinan tarhalle etsimään parempaa tulevaisuutta.

Oswald vaikuttaa huolettomalta pojalta – ja sellainenhan pienen pennun tietysti kuuluu ollakin. Vaikka Oswaldin ja sen sisarusten alkutaival ei ollut paras mahdollinen, on pojasta silti kasvanut iloinen ja luottavainen pentu.

Oswald kaipaa kotia, jossa ollaan valmiita panostamaan pieneen tapakasvatukseen, reippaaseen ulkoiluun ja muuhun mielekkääseen touhuamiseen pennun kanssa. Ei Oswald varmasti pistäisi pahakseen, vaikka koirakoulunkin penkki olisi pian odottamassa.

Oswald voi matkustaa Suomeen jo pian, joten ole yhteydessä koiravaraajiimme, jos Oswald vei sydämesi ja uskot voivasi tarjota pojalle turvallisen tulevaisuuden!

Katso video Oswaldista kavereineen:

Viipurin koirat - Pentuja kesäkuussa 2012

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.