Leimu

Sukupuoli: narttu

Koko: keskikokoinen-suuri (n. 60 cm, 30 kg)

Syntymäaika: 2010

6.8.2012
Ihastuttava Leimu on adoptoitu!

7.3.2012
Kettumainen Leimu etsii loppuelämän kotia, jossa sen kanssa jaksetaan tutustua rauhassa arkielämän ihmeellisyyksiin. Leimu, viehättävä nuori neiti, joka taitaa olla puoliksi kettu, asustelee Irinan tarhalla. Se on huomiota herättävän kaunis ja elegantti, neitokaisessa on selvää missiainesta. Leimua purtiin jokin aika sitten melko pahasti, ja tällä hetkellä tarhan pitäjä Irina pelkääkin, että sama toistuu aiempaa vakavammin seurauksin. Leimu on kookas keskikokonen, säkäkorkeus n. 55-60 cm. Uusiin ihmisiin Leimu suhtautuu alkuun hieman skeptisesti, mutta ahneus voittaa pian ujouden ja tyttö tulee innolla hakemaan niin namit kuin rapsutuksetkin.

Leimu etsii loppuelämän kotia, jossa sen kanssa jaksetaan tutustua rauhassa arkielämän ihmeellisyyksiin. Tarhaoloissa se vaikuttaa rauhalliselta, mutta saattaa toki reipastua turvallisessa ympäristössä. Kiltti koirakaveri voisi olla Leimun mieleen. Tytön arvioidaan syntyneen vuonna 2010. Kaunokaisella ovat paperiasiat viittä vaille valmiit, joten se voi muuttaa Suomeen heti hyvän kodin löydyttyä.

Katso video Leimusta:

Viipurin koirat - Leimu

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.