Frida

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: 60 cm, 30 kg
Syntymäaika: 2008

4.7.2012
Frida adoptoitiin Suomeen.

5.11.2011
Olga kertoo Fridan olevan hyvin hellä ja kiltti tyttö, joka tulee hyvin toimeen kissojen ja koirien kanssa. Frida osaa myös kulkea hihnassa ja jää kauniisti kotiin Olgan mennessä töihin.

Frida on asunut lähes koko elämänsä Viipurin keskustan Nesteellä, ilmeisesti vahtina. Koska Fridan vahtimisesta ei tullut oikein mitään ja tyttö sai joka juoksusta epämääräisen sekarotuisia pentuja, jotka lopulta päättivät elämänsä liikenteen seassa, tytöstä päätettiin hankkiutua eroon. Fridan onneksi se sai vielä mahdollisuuden parempaan elämään ja odottaa nyt Olgan luona kutsua Suomeen omaan, lopulliseen kotiinsa. Fridaa ei ilmeisesti ole kohdeltu aina silkkihansikkain ja ehkä siksi tyttö vaikuttaa hiukan ujolta ja huolestuneelta, kun vieraat hyökkäävät sitä käsittelemään. Nöyrästi se kuitenkin antaa silitellä ja on utelias näkemään, mitä tapahtuu ja keitä kylään tulee. Olga kertoo Fridan olevan hyvin hellä ja kiltti tyttö, joka tulee hyvin toimeen kissojen ja muiden koirien kanssa. Frida osaa myös kulkea hihnassa ja jää kauniisti kotiin Olgan mennessä töihin.

Frida on marraskuussa 2011 kolmisenvuotias. Korkeudeltaan Frida on 55-60 cm ja rakenteeltaan hoikka. Frida steriloidaan Venäjällä.

Katso video Fridasta:

Viipurin koirat - Frida

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.