Lapa

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni
Syntymäaika: 2009

8.11.2012
Lapa on kultainen tyttö, joka rakastaa ihmisten huomiota, leikkimistä ja – oikeastaan aivan kaikkea.

Lapan omistaja oli sairastunut vakavasti ja pyytänyt Olgaa etsimään tytölle uuden kodin. Nyt Lapa asuu Olgan luona, lukuisten muiden koirien ja kissojen kanssa. Lapa tulee hienosti toimeen aivan kaikkien kanssa: tassuttelevat ne sitten neljällä jalalla tai kävelevät kahdella sellaisella.

Lapan mielestä ihanin asia maailmassa on ihmisten huomio. Se voittaa niin toisten koirien kanssa leikkimisen kuin joskus jopa herkutkin. Kunhan tyttö vain pääsee syliin siliteltäväksi, on se heti onnensa kukkuloilla.

Lapa on iloinen ja ystävällinen tyttö, jonka sydän on täyttä kultaa: Sympaattisempaa pikkukoiraa saa etsiä. Lapa on Olgan luona ollut varsin hiljainen tyttö, joten kerrostalokaan ei olisi mikään mahdoton asumismuoto Lapan kanssa. Lapa on jo tottunut hihnassa kulkija eikä yksinjäämisenkään kanssa ole ollut ongelmia.

Suloisen Lapan rokotukset ovat jo kunnossa, joten tyttö kaipaa vain omaa kotia Suomesta!

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.