Martin

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko:
Syntymäaika: 02/2011

13.4.2012
Martinin pitkä odotus päättyi, kun se matkasi Suomen Savoon.

---

Vaikka Martin kuvissa muistuttaakin hiukan rotukoiraa, se taitaa siitä huolimatta olla täysin sekarotuinen rakkauslapsi. Martin asuu Olgan talossa ja on siis tottunut asumaan sisäkoirana.

13.11.2011
Kuten kuvistakin näkyy, Martin kävelee hihnassa niin hyvin kuin nuori ja innokas uros vain voi kävellä, välillä kulkien kauniisti vierellä, välillä taas unohtaen käytöstavat, kun ihana tuoksut leijailevat kuonoon.

Olga kehuu Martinia erittäin helläluonteiseksi pojaksi, joka tulee hyvin toimeen kissojen ja muiden koirien kanssa ja rakastaa ihmisiä. Martin on hyvin leikkisä poika ja toivookin omaa kotia, jossa sillä olisi koirakaveri (ehkä mieluummin aikuisuutta silmällä pitäen narttu) ja omistaja, joka haluaa nähdä vaivaa kasvattaakseen Martinista hyväkäytöksisen komean miehen. Martin kaipaa runsaasti lenkkeilyä eikä varmasti pahastu hyvästä ja mielenkiintoisesta harrastuksestakaan. Martin sopinee myös kerrostaloon, sillä se ei ole kovin herkkähaukkuinen.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.