Tima

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pieni
Syntymäaika: 2009

20.12.2012
Tima sai kodin.

4.11.2012
Pieni punaturkkinen Tima on rauhallinen ja ystävällinen poika - varsin mukavaa kotikoira-ainesta siis!

Tima päätyi Olgalle venäläisen eläinlääkäriaseman kautta – kuten valitettavan moni muukin koira. Timan entinen omistaja ei ollut jaksanut enää huolehtia pojasta, joten hän oli vienyt sen eläinlääkärille lopetettavaksi. Onneksi lääkäri tiesi, että Olga voisi pelastaan tämän ystävällisen pojan hengen ja Olga kävikin hakemassa pojan luokseen.

Tima on osoittautunut niin kiltiksi ja mukavaksi koiraksi kuin sen pelastanut lääkäri arvelikin: poika on varsin rauhallinen ja kaikille ystävällinen kaveri. Tima tulee hyvin toimeen myös toisten koirien ja kissojenkin kanssa: Tima on lähinnä sitä mieltä, etteivät toiset eläimet sitä ihan hirveästi kiinnosta. Ulkonäön perusteella Timassa saattaisi olla ripaus jo toinen terrieriä, joten mahdollista on, että joissain tilanteissa muuten niin rauhallisesta Timasta löytyy myös vähän terrierimäistä kipakkuutta.

Tima asuu Olgan kotona sisällä. Silti uuteen kotiin muuttamisen yhteydessä uuden omistajan tulee varautua siihen, että esimerkiksi sisäsiisteyttä ja yksinjäämistä voi alkuun joutua harjoittelemaan. Kotikoiran tavat ovat kuitenkin Timalla jo hyvällä alulla, esimerkiksi hihnassa poika osaa tepsutella hienosti.

Timan rokotukset ovat jo kunnossa, joten poika odottelee vain sopivan uuden omistajan yhteydenottoa!

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.