Egik

Sukupuoli: uros
Koko: pieni (n. 30 cm)
Syntymäaika: 2006

6.8.2012
Egik matkasi Suomeen, missä sen oma perhe odotti.

16.6.2012
Egik on tomera pieni mies, joka sai lähtöpassit edellisestä kodistaan. Egikissä ei ole mitään vikaa, mutta entinen omistaja ei vain enää halunnut herraa. Irina ei ole halunnut viedä kotikoiran elämään tottunutta pikkumiestä tarhalle, joten herra on saanut asustaa Irinan luona lukuisan koira- ja kissalauman jatkeena. Irinan mukaan herra tulee hyvin toimeen niin muiden koirien kuin kissojenkin kanssa.

Irina toi Egikin tarhalle näytille ja jopa Irinan suureksi hämmästykseksi herra kuljeskeli siellä isojen koirien joukossa kuin kotonaan. Egik ei pelkää isompiaan, mutta ei myöskään itse isottele vaan käyttäytyy kuten kunnon herrasmiehen kuuluukin. Egik pitää rapsutuksista ja sylissä istuskelusta ja uskoisin herran arvostavan melko rauhallista elämää. Kunnon kylvyn ja harjauksen jälkeen herrasta kuoriutuu taatusti oikea komistus. Egik ei tunnu aristelevan hoitotoimenpiteitäkään sillä hampaita sai katsoa ja korvia tutkia ihan rauhassa ilman että herra olisi siitä hermostunut.

Egikille toivotaan omaa kotia pikaisesti, joten jos kodissasi ja sylissäsi on pikkukoiran mentävä kolo niin soittelepa äkkiä koiravaraajille!

Katso video Egikistä:

Viipurin koirat - Egik

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.