Eshka

Sukupuoli: narttu
Koko: pieni (n. 25 cm)
Syntymäaika: 8/2011

8.4.2012
Pikku Eshkasta tuli suomalaiskoira.

---

4.3.2012
Eshka on avoin ja iloinen kaunokainen, joka pelastettiin nälkään ja kylmään nääntymiseltä ihan viime hetkillä. Eshka reipas ja mukava tyttö, joka pitää niin ihmisistä kuin toisista koiristakin.

Eshka asui aiemmin vanhan, yksinäisen miehen luona yhdessä toisen pienen koiran kanssa. Valitettavasti koirien isäntä kuoli yllättäen, eikä miehellä ollut ketään ystävää tai sukulaista, jota koirien kohtalo olisi kiinnostanut. Olga sai tiedon kadulle viskatuista pikkukoirista kaksi viikkoa omistajan kuoleman jälkeen. Hyvin huolestuneena Olga lähti etsimään tyttöjä, sillä hän oli aivan varma, ettei löytäisi kovaan pakkaseen tuupattuja koiria enää elossa. Olgan helpotukseksi hänen onnistui löytää molemmat koirat omistajan talon läheltä erään auton alta kyyhöttämästä. Eshka oli onnesta soikeana, kun vihdoin joku ihminen huomasi heidät ja nosti lämpimään syliin pakkasen keskeltä.

Eshka oli laihtunut kahdessa viikossa hyvin laihaksi, mutta on jo kuntoutunut hyvin pahimmasta. Eshka on erittäin ystävällinen ja kiltti tyttö, joka pienestä koostaan huolimatta on ihan aito koira. Eshka ei siis sovi pelkäksi koristeeksi, vaan tarvitsee ulkoilua ja muuta koiramaista puuhaa siinä kuin isommatkin koirat.

Eshka on jo valmis pakkaamaan passinsa ja muuttamaan Suomeen, joten ole pian yhteydessä koiravaraajiimme, jos mielit tarjota kaunokaiselle kodin!

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.