Wilda nyk. Venla

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 8/2011

27.7.2012
Wilda muutti omaan kotiin.

4.6.2012
Wilda on valloittava hymytyttö. Ikäisekseen varsin rauhallinen tyttö suhtautuu erittäin ystävällisesti niin toisiin koiriin kuin ihmisiinkin. Wilda oli vaellellut yksinään ja kolunnut roskakoreja viipurilaisella omakotialueella. Irinaa pyydettiin noutamaan yksinäinen, mutta kovin ystävällinen koira, ja siten Wilda-tyttö päätyi Irinan tarhalle. Oletettavaa on, että pentuna Wildalla on kuitenkin ollut jossain jonkinlainen koti ja omistaja, sillä niin ystävällisesti ja luottavaisesti Wilda suhtautuu ihmisiin.

Wilda asustaa nyt noin kymmenen muun uroksen ja nartun kanssa samassa aitauksessa. Wilda tulee toimeen hienosti kaikkien muiden koirien kanssa. Wilda vaikuttaa enemmin hieman alistuvaiselta ja se väistääkin nopeasti, jos huomaa toisen koiran esimerkiksi vahtivan luuta tai muuten komentavan Wildaa.

Wildan voisi uskoa pitävän koirakaverista kotona, mutta mikään välttämätön vaatimus se ei ole. Wilda suhtautuu vieraisiinkin ihmisiin ystävällisesti ja avoimesti, mutta ei kuitenkaan päällekäyvän innokkaasti. Wilda tulee heti häntä heiluen tervehtimään, mutta antaa riehakkaampien koirien hakea ensimmäiset rapsutukset. Kun Wildalle sitten antaa huomiota erikseen, nauttii tyttö onnellisena rapsutuksista ja saamastaan huomiosta.

Voi olla, että Wilda ei ole koskaan kulkenut hihnassa tai asunut sisällä talossa, joten uuden omistajan tulee valmistautua monenlaisten arkielämässä tarvittavien taitojen opettamiseen. Kiltti ja iloinen Wilda on kuitenkin varmasti nopea oppimaan, joten pienen vaivannäön jälkeen siitä varmasti kehkeytyy vielä hieno kotikoira.

Wilda voi muuttaa Suomeen koska tahansa, joten ole yhteydessä koiravaraajiimme, jos hymytytön paikka voisi löytyä kotoasi!

Katso video Wildasta:

Viipurin koirat - Wilda

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.