Strelochka

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni (n. 35 cm)
Syntymäaika: 2007

27.7.2012
Strelochka adoptoitiin Suomeen.

3.6.2012
Strelochka on nyt noin viiden vuoden ikäinen, kulkee hyvin hihnassa ja jopa ilman hihnaa. On sisäsiisti, ei tuhoa paikkoja yksin ollessaan. On mitä hellyttävin pikkuinen olento!

Strelochka on saanut viettää kotikoiran elämää aikaisemmin, mutta jostain syystä lempattu kodistaan pihalle. Siitäkin huolimatta Strelochka pääsääntöisesti luottaa ihmiseen, rakastaa huolenpitoa, on erittäin rauhallinen, hellä ja kuuliainen. Vieraisiin ihmisiin se ei heti luota, mutta hetken tutustuttuaan nämä hyväksyy.

Strelochka on nyt noin viiden vuoden ikäinen, kulkee hyvin hihnassa ja jopa ilman hihnaa. On sisäsiisti, ei tuhoa paikkoja yksin ollessaan. On mitä hellyttävin pikkuinen olento! Mitä muuta koiratytöltä voisi odottaa? Strelochka viihtyy toisten koirien kanssa, kissoista ei perusta, mutta ei häiriinnykään niiden läsnäolosta vaan on kuin niitä ei olisikaan.

Strelochka rakastaa omaa ihmistään ja siksi haluaisimmekin oman kodin löytyvän tytölle mahdollisimman pian niin, ettei tyttö kiintyisi liikaa nykyiseen hoitajaansa, ja toisaalta niin, että tyttö saisi oman uuden elämänsä syrjästä mahdollisimman nopeasti kiinni.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.