Leo

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 6/2011

Leo on ihana ja iloinen nuori mies, avoin kaikkia ihmisiä ja koiria kohtaan, utelias, reipas, rohkea ja aina valmis oppimaan uutta ja touhuamaan. 

12.2.2012
Leo-tiikeri alias Nuusku saapui Helsinkiin kotihoitoon jo syksyllä 2011. Leon kodinetsintä kuitenkin keskeytettiin epilepsiaepäilyn takia. Nyt on Leon lääkitys päätetty lopettaa asteittain, sillä kohtauksia ei Leolla ole enää ollut. On olemassa epäilys, että Leon kohtaukset johtuivat jostain muusta kuin tyypillisetä epilepsiasta eivätkä enää toistu.

Toinen harmi pienellä miehellä on vasemmassa silmässä oleva arpi, joka eläinlääkärin mukaan huonontaa selvästi silmän näkökykyä. Normaalissa arjessa ei moista kyllä huomaa, sillä Leo loikkaa ketterästi niin sohvalle, sänkyyn kuin syliinkin, ei törmäile eikä ole kömpelö.

Leo on aktiivinen nuorukainen ja rakastaa ihmisen kanssa tekemistä. Niinpä Leolle etsitään aktiivista kotia, joka on valmis uhraamaan aikaa ja vaivaa tähän hienoon poikaan. Leo ei ole sohvaperuna vielä kymmeneen vuoteen, joten sohvaperunaksi ei Leoa myöskään anneta.

Leon on arveltu syntyneen kesäkuussa 2011. Nyt Leo on kooltaan noin 55 cm ja 18 kg.