Varja

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni
Syntymäaika: 5/2012

8.12.2012
Varja sai kodin.

6.11.2012
Varja on pieni ja sievä tyttö, mutta siitä huolimatta se tarvitsee kodin, jossa pienikin koira saa elää koiramaista elämään.

Julia ja sen muutaman kuukauden ikäinen pentu Varja olivat joutua kadulle, kun ne omistanut nainen joutui sairaalaan. Onneksi naisen naapuri oli kuullut kodittomia koiria auttavasta Olgasta ja soitti Olgan hakemaan pikkuiset äidin ja tyttären.

Varja on hyvin pieni ja sievä tyttö. Tällä hetkellä se painaa vain muutamia kiloja, mutta se tulee varmasti kasvamaan vielä jonkin verran. Mitään jättiläistä tästä keijukaisesta ei kuitenkaan vartu.

Varja on pentumaiseen tapaan iloinen, suloinen ja sydämellinen tyttö. Jotkut uudet asiat voivat Varjaa vielä hieman jännittää, mutta hetken tuumailtuaan Varja mennä viilettää taas kuin aiemminkin.

Vaikka Varja on mahdottoman ihana ja niin suloisen pieni koira, on se kuitenkin aito, elävä koira, jolla on aivan samat tarpeet kuin isommallakin koiralla. Se tarvitsee ulkoilua, koiramaista puuhailua ja tapakasvatusta siinä kuin muutkin. Varjasta ei siis ole sieväksi käsilaukkukoiraksi, mutta iloiseksi ja reippaaksi lenkkiseuraksi sekä vaikka hauskoja temppuja opettelemaan se on omiaan. Varja olisi jo aivan valmis muuttamaan uuteen kotiin.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.