Alik

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pieni (n. 35 cm, 3 kg)
Syntymäaika: 2010

22.6.2012
Alik sai muuttaa omaan kotiin.

3.6.2012
Alik on varsin mukavan kokoinen ja näköinen nuori mies, noin kahden vuoden ikäinen, joka rakastaa elämää. Alik-poika on yhä ihmeissään, niin myös koiratarhan pitäjä Olga. Alik nimittäin vain tuupattiin tarhalle, ilman vastauksia, ilman selityksiä. Ehkä entinen omistaja ei kyennyt liikutukseltaan kertomaan, ehkä Alikin pitämiseen vain ei ollut mahdollisuuksia. Niin tai näin, nyt tämä reipas pieni koira etsii omistajaa ja omaa kotia, jossa saisi asustella koiramaista elämää ilman huolen häivää.

Alik on varsin mukavan kokoinen ja näköinen nuori mies, noin kahden vuoden ikäinen, joka rakastaa elämää. Alik on aktiivinen ja osaa asustaa samaa kotia muiden eläinten, niin kissojen kuin koirien kanssa. Kävelyllä poika lienee saanut säännöllisesti käydä, koska hihnassa kulkeminen sujuu melko mallikkaasti.

Jos ihastuit pieneen karvaturriimme nimeltä Alik, täyttelethän kotiselvityslomakkeen ja pirautat meille koiravaraajille? Alik olisi valmis muuttamaan omaan kotiin mieluiten jo tämän kesän alussa!

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.