Mokko

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2012

28.3.2013
Pikkuinen Mokko sai kodin Lempäälästä.

24.2.2013
Pörröinen Mokko on pieni ja suloinen tyttö. Mokko löytyi alun perin kadulta, ja nyt se totuttelee elämään Olgan luona muiden koirien ja kissojen joukossa.

Eräs Olgan ystävä oli löytänyt Mokkon kadulta, keskeltä lumihankia ja pakkasta. Miten kukaan on voinut hylätä julmasti näin suloista ja pientä pentua, se on käsittämätöntä. Aluksi Mokko pääsi toipumaan ja lämmittelemään Olgan ystävän kotiin, mutta nyt Mokko on muuttanut Olgan tarhalle etsimään omaa kotia.

Mokko on tottunut asumaan kissojen kanssa ja tuntuu viihtyvän ehkäpä jopa paremmin kissojen kuin koirien kanssa. Vaikka kyllähän Mokko on sopeutunut myös runsaaseen koirakavereiden joukkoon, ja sinnikkäästi se yrittää leikkiä myös itseään isompien koirien kanssa.

Mokko on iloinen ja ystävällinen tyttö, joka pienestä koostaan huolimatta etsii koiramaista kotia: sellaista, jossa osataan ja halutaan opastaa tuntemattoman menneisyyden omaavaa nuorta tyttöä kotikoiran tavoille. Moni uusi asia voi Mokkoa aluksi ihmetyttää, mutta Mokkon tahtiin etenemällä se tulee kyllä tottumaan kaikkeen, mihin uusi omistaja haluaa tytön sopeutuvan.

Mokko on tähän mennessä ollut varsin hiljainen tyttö, ja yksinolotkin ovat sujuneet ongelmitta. Tästä huolimatta uudessa kodissa tulee varautua siihen, että yksinjäämistä joutuu harjoittelemaan: uuteen kotiin muuttaminen on aina iso asia koiran elämässä, ja moni opittu asia voi unohtua. Omasta puolestaan Mokko voisi muuttaa harjoittelemaan elämää uudessa kodissa vaikka heti!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.