Terho nyk. Tepi

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 10/2011

5.7.2012
"Tepi on kasvanut komeaksi pojaksi ja jopa koirapuistossa kehutaan pojan ulkonäköä. Poju on ollut jo sisäsiisti kuukauden verran.

Sairauksia tai muutakaan ei ole enää näkynyt, eli kaiken puolen terveenä ja voimissaan on jaksettu mennä pitkin metsiä. Saunassakin on tullut piipahdettua ja suihkussa tuli käytyä vaikkei kokemus ollut mistään mukavimmasta päästä. Poika tykkää kun rapsuttaa rinnasta ja hän antaa samalla tassua. Nyt vielä automatkustaminen ja ulkona rauhottuisi vetäminen niin poika pääsee reissaamaan pidemmälle :)

Mukavin terveisin
Markus, Micke ja Marja-Liisa"

15.2.2012
Terveisiä kodista: "Terho, nykyisin Tepi, saapui kotiimme 9.2.2012. Poika on sopeutunut kotiin hyvin."

"Ensimmäisen viikon seurasimme hänellä ollutta yskää, ja kun se ei mennyt ohi, niin veimme hänet eläinlääkäriin. Kyseessä oli keuhkoputken- ja suolistotulehdus. Nyt poika jaksaa leikkiä jo ja käydä lenkillä, vieläkään antibiootit ei ole vaikuttanut joten seuraavaksi on vaihtoehtona laajemmat tutkimukset.

Poju on oppinut lähes sisäsiistiksi ja oman nukkumapaikan hän on kanssa vallannut. Poju tietää, jos käyttäytyy hyvin, niin saa herkkuja. Tepi rakastaa lunta, jonka jälkeen voi mennä karvaiselle olohuoneen matolle makoilemaan. Tepi ei ihan vielä uskalla mennä joka paikkaan asunnossa, alakerta on vieraampi pojalle ja suihkua hän vihaa. Jääpalojen jahtailu sekä pureskelu on pojan mielestä todella mukavaa, nyt pakkasessa onkin jääpalamuotteja mielin määrin. Todella komea ja kiltti poika, kunhan yskä saadaan pois niin päästään pidemmille lenkeille ja pidempiä koulutus- / riehumishetkiä."

---

Ikävän harva viipurilainen koiranpentu saa syntyä kotiin, jossa siitä jaksettaisiin huolehtia kunnolla. Sama kohtalo on ollut myös Terholla, ja siksi poika onkin päätynyt Irinan tarhalle.

Nyt pojalla on edes mahdollisuus löytää hyvä, huolehtivainen omistaja, jonka kanssa taivaltaa kaikki tulevat vuodet.

1.1.2012
Terho on tomera nuorimies. Terho tietää mitä tahtoo ja pitää huolen siitä, että on osallisena aina kaikessa, on kyse sitten ihmisten huomiosta, ruuasta tai hauskimmista leikeistä. Terho onkin varsin reipas pentu, joka haaveilee luotettavasta ja turvallisesta omistajasta, joka jaksaa johdonmukaisesti ja pitkäjänteisesti opastaa varttuvaa nuorukaista kunnon koirakansalaiseksi.

Terhon arvioidaan syntyneen lokakuun alussa 2011. Poika on valmis tepsuttamaan Suomeen heti, kun oikeanlainen omistaja on antanut kuulua itsestään.