Stjopik

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pieni (35 cm, 5 kg)
Syntymäaika: 2009

27.8.2012
Stjopik adoptoitiin.

26.7.2012
Stjopik koirulaisen tarhakuvaus on osoittautunut oikeaksi myös Suomen puolella. Alussa poikaa vähän pelotti kaikki uusi, mutta nyt yli viikon verran kotihoidossa oltuaan alkaa hermostuneisuus unohtumaan. Stjopik ei tosiaan välitä kissoista tuon taivaallista ja tulee mukavasti juttuun kotihoitopaikan tyttökoiran kanssa. Valjaiden laitto, koskettelu ja hoitotoimenpiteet sujuvat kivasti. Stjopik on luonteeltaan rauhallinen, nauttii huomiosta ja nukkuu yönsä hyvin. Oppivainenkin koira "Topi" on ja osaa jo muutaman peruskäskyn. Kaikin puolin hieno poika, kertoo kotihoitaja. Toivomme silti, että pojan uudella kodilla olisi jo vähän koirakokemusta entuudestaan. Stjopik on kotihoidossa Salossa.

24.1.2012
Stjopik on pikkuinen herra, jonka Olga pelasti jo kesällä metsästä. Olga oli kuullut, että lähimetsässä liikkuu hylätty pikkukoira, mutta vasta viikon etsinnän jälkeen poika löydettiin ja saatiin kiinni. Stjopik oli reissullaan loukkannut vasemman takajalkansa. Olga hoiti jalan kuntoon, ja nyt poika on terve ja valmis etsimään oman kodin.

Luonteeltaan Stjopik on iloinen ja ystävällinen, mutta myös hieman pippurinen. Toisten urosten Stjopik antaa helposti kuulla kunniansa, joten toisen uroksen kaveriksi poikaa ei luovuteta. Kissojen kanssa Stjopik tulee hyvin toimeen, ja tyttökoirakaverikin voi uudessa kodissa olla mahdollinen.

Stjopik osaa kulkea hienosti hihnassa ja matkustaa rauhassa autossa. Myöskään yksinolot eivät tuota mitään ongelmaa. Stjopikin arvioidaan syntyneen vuonna 2009. Pojalla on korkeutta noin 35 cm ja painoa 5 kiloa. Stjopik on kastroitu ja valmis matkustamaan Suomeen vaikka heti.

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.