Tuulia

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 2010

8.4.2012
Tuulia muutti omaan, suomalaiseen kotiinsa.

---

20.6.2011
Kaino tyttö, joka pötköttelee auringossa lämmitellen, antaa kesätuulen kutkutella kuonon päässä, on nimeltään Tuulia. Tyttö on ystävällinen, joskin aavistuksen ujo.

Tuulia on selvästi tarkkailija, ehkä tytöstä löytyy ripaus filosofisia piirteitäkin, suloisuutta ja jo tässä iässä sellaista elämänviisautta, johon moni alusta lähtien kotikoirana elänyt sukulainen ei yletä koko ikänsä aikana. Silti Tuulia on jätetty Irinan tarhalle ilman sen kummempia syitä, kaiketi siksi, että tytöstä on kasvanut aikuinen. Niin todellinen, mutta turha syy koiran hylkäämiseen Venäjällä.

Tuulia etsii ihmistä, jolla ennen kaikkea on elämän arvot kunnossa. Ihmistä, joka arvostaa eläintä eläimenä eikä hylkää sitä ensimmäisen pienen vastoinkäymisen kohdatessa. Tyttö on valmis kohtaamaan ihmisensä, kun olemme varmoja, että ihminen on tytön arvoinen.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.