Stasya

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 12/2011

2.10.2012
Stasya sai kodin!

3.6.2012
Stasya on nyt noin puolen vuoden ikäinen, erittäin reipas ja aktiivinen tyttö, joka mielellään lähtisi omaa kotiin lenkkeilemään oman ihmisensä kera jo tämän kesän kutitellessa kuonon päätä.

Naurava tyttö Stasya! Mistä pienellä hylätyllä koiratytöllä riittää iloa? Ehkä siitä, että pelottavan liikenteen ja pimenevien yksinäisten iltojen sijaan se pääsi kadulta turvallisen ihmisen kyyditsemänä tarhalle. Vaikka kymmenien koirien haukkuminen pelottaa, saa Stasya kokea joka päivä pienen annoksen perusturvallisuutta suojaisessa paikassa, johon voi hetkeksi nukahtaa, ja niin ikään ruokakupillisesta murkinaa. Eli rehellisistä silmistä, hymyilevistä kasvoista, hellittelevistä käsistä, suojasta ja ruokakupposesta on Stasya-tytön ilo tehty!

Stasya on nyt noin puolen vuoden ikäinen, erittäin reipas ja aktiivinen tyttö, joka mielellään lähtisi omaa kotiin lenkkeilemään oman ihmisensä kera jo tämän kesän kutitellessa kuonon päätä. Tietenkään pitkille juoksulenkeille tytöstä ei vielä ole, mutta mitä nopeammin Stasya pääsee omaan kotiin harjoittelemaan hihnakäyttäytymisen saloja, sen nopeammin tyttö myös omaksuu lenkkikaverin opit.

Stasya asustelee tarhalla muiden koirien ja kissojenkin kanssa eikä tytön käyttäytymisessä ole ollut moittimisen sijaa. Valloittava Stasya-tyttö on ihan valmis matkaamaan omaan kotiin! 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.