Asya

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni (n. 35 cm)
Syntymäaika: 2/2011

10.7.2013
Asyan (nyk. Lahja) kuulumisia:

"Asya" sai hieman suomalaisemman nimen ja hänestä tuli "Lahja"! Vuosi tuli juuri täyteen tämän energisen pikkuneidin kanssa! :)

Aivan mahtava kaveri ja aina valmis! Lahja sopeutui hyvin meidän laumaan muiden koirien kanssa. Pystymme hyvin lenkkeilemään metsässä irti, ja takapihallakin riittää ihan matala aita rajaamaan reviiriä. Voimaa Lahjalla onkin jaloissa ihan hirveästi ja pystyy suorilta jaloilta ponnistamaan ihan uskomattoman korkealle, lihaksetkin on sen mukaiset. ;)

Kaikki tykkää Lahjasta, toisiin se vetoaa pörröisellä ulkonäöllään, toisiin energisyydellään ja uskomattomalla vauhdillaan!

Kiitos tästä huimasta kaverista, tämä löysi kyllä oikeaan kotiin! <3

Lahjan nykyiseen perheeseen kuuluu 1 Viron katumix ja 3 Australianpaimenkoiraa, joista yksi on syntymästä asti ollut kuuro.

22.3.2012
Asya muutti Suomeen.

4.3.2012
Asya on vilkas, utelias ja meneväinen pikkutyttö, joka tuulispäänä viilettää muiden koirien joukossa. Myös ihmiset ovat Asyan mielestä ihana juttu.

Asyan kanssa ei aika tule takuulla pitkäksi. Asya on hyväntuulisuuden perikuva, aina iloinen ja menossa joka paikkaan. Asya rakastaa pohjattomasti ihan kaikki ihmisiä, niin aikuisia kuin lapsiakin. Olgan tarhalla olevien kissojen ja toisten koirien kanssa Asya tulee myös hienosti toimeen.

Vaikka Asya on pieni ja sievä koira, on se myös hyvin aktiivinen pikkutirppana. Asya osaa jo monia tärkeitä taitoja, kuten kulkea hihnassa ja olla nätisti yksin kotona. Mutta paljon on tytöllä vielä opeteltavaa ja ihmeteltävää, ja uuden omistajan tuleekin pitää mielessä, että pienestä koostaan huolimatta Asya tulee tarvitsemaan paljon tekemistä. Asya voisi hyvin innostua harrastamisesta, ja olisikin helppoa kuvitella Asya kiitämään tuulispäänä agilityradalla.

Asyan turkki vaatii myös hoitamista, jotta se pysyy takuttomana, joten laiskan ihmisen koiraksi Asyasta ei ole. Mutta aktiivista pikkukoiraa etsivälle Asya on todellinen löytö! Jos luulet  löytäneesi nyt sen oikean, ole yhteydessä koiravaraajiimme. Asya voisi kiiruhtaa Suomeen vaikka saman tien!

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.