Beljok

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pieni
Syntymäaika: 2010

18.12.2012
Beljok saapui meille 14.6,puoli vuotta siis Beljok on ollut luonamme. Hyvin arka koira on pikkuhiljaa muuttunut paljon rohkeammaksi, ja menee jo vapaaehtoisesti muihin ihmisiin tutustumaan. Beljok on erittäin hellydenkipeä ja nauttii rapsutuksista ja tassullaan tönäisee halutessaan niitä lisää. Heti alusta alkaen on tullut erittäin hyvin toimeen Fiiu noutajamme kanssa, vaikka Fiiu on isompi  koira ja erittäin vilkas. Pari viikkoa Beljok ehti olla meillä, kun kuulin sen ensi kertaa haukkuvan lehmiä pellolla, ehdin jo luulla, että Beljok olisi mykkä. Kovempi ääni kuultiin silloin, kun iso susikoira ensi kertaa tuli vastaan. Silloin paljastui Beljokin ainoa ikävämpi puoli; remmiräyhäys. Tosin asunkunnassamme tulee koiria sen verran harvoin vastaan, ettei se kauheasti haittaa, mutta kaupungissa kyllä. Beljokia on yritetty siedättää kylän koirakoulussa, mutta toistaiseksi huonoin tuloksin. Pari kertaa Beljok on päässyt karkuun ja  juuri pesty koira saapui vihreänä lähelle, muttei antanut kiinni. Tuoreessa lehmänläjässä oli ollut kiva pyöriä. Vihdoin saatiin koira kiinni Fiiun ja nakin avulla.  Ihana koira Beljok on, oli sisäsiisti tullessaan ja hyvin sopeutunut kerrostaloon, portaisiin ja autossa liikumiseen, jossa tykkää kovasti matkustaa. Kiitos Beljokista.

Hyvää Joulua ja Onnellista uutta vuotta toivottavat Virpi ja Rauli

15.6.2012
Beljok sai kodin Suomesta.

----------------------------

17.4.2012
Beljok-parka oli viety paikalliselle eläinlääkäriasemalle lopetettavaksi. Onneksi eläinlääkärin sydän heltyi ystävällisen nuoren pojan edessä, ja poika pääsi Olgan tarhalle etsimään uutta kotia. Beljok antaa itsestään aluksi kovin vaatimattoman kuvan. Poika ei ole etunenässä hakemassa huomiota vierailta, mutta ystävällisen oloisesti se silti tarkkailee tulijoita. Kun poikaa sitten kutsuu luokse, tulee se häntä iloisesti liehuen tervehtimään. Beljokin motto tuntuu olevan, että antaa muiden hoitaa riehumiset, hän katselee mielummin sen aikaa sivusta. Arka koira Beljok ei silti ole, vaan Beljok on vain erittäin rauhallinen poika.

Beljok tulee ongelmitta toimeen kaikkien Olgalla olevien koirien kanssa. Kissat ovat Beljokille lähinnä ilmaa, poikaa ei kissojen säntäilyt ja sähinät jaksa kiinnostaa.

Vaikka Beljok on nyt hyvin rauhallinen poika, on se kuitenkin vielä nuori koira, joka saattaa muuttua selvästikin vilkkaammaksi päästyään uuteen kotiin. Tai sitten poika pysyy samanlaisena viilipyttynä kuin se on nytkin, sitä ei kukaan tiedä. Beljok osaa jo kulkea hienosti hihnassa, mutta muita kotikoiran arjessa tarvittavia taitoja uuden omistajan tulee varautua pojalle opettamaan.

Beljok odottaa vain sopivan ihmisen yhteydenottoa, sitten nuori mies on valmis varaamaan paikan autosta ja muuttamaan Suomeen!

Katso video Beljokista:

Viipurin koirat - Beljok

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.