Archi

Sukupuoli: uros
Koko: pieni
Syntymäaika: 2010

2.8.2012
"Archi tuli minulle 4.7. ja on kotiutunut tämän vajaan kuukauden aikana todella hyvin.

Yksin kotiin se ei haluaisi jäädä vieläkään, mutta enää se ei tiedota siitä niin, että varmasti koko talo sen kuulee :) vaan jää kyllä hiljaa oven taakse.

Archi on oikein reipas, iloinen ja kiltti koira. Se tuntuu tulevan hyvin toimeen kaikkien muiden koirien kanssa, eikä rähise turhia. Hihnassa kävely vaatii vielä varmasti paljon harjoittelua, hajut kun vievät sitä sinne, tänne ja tuonne.

Archi tykkää myös uimisesta ja saunomisesta. Mökillä sen uskalsi jo päästää vapaaksikin, kun katsoi sen perään. Hienosti se tulee kuitenkin luokse kutsuttaessa. Se myös tajusi sielä, miten hyviä mustikat on :) Ne söivät innokkaasti kaverinsa Rampun kanssa kuonot varvikossa paljon
mustikoita.

t. Marika"

6.7.2012
Archi adoptoitiin Suomeen.

1.5.2012
Archi on oikea hurmuripoika. Archi rakastaa ihmisten huomiota, ja poika ei tiedäkään mitään parempaa kuin käpertyä nukkumaan jonkun ihanan ihmisen syliin.

Archin menneisyydestä ei ole juuri tietoa. Poika oli alkanut pyöriä Olgan tarhan lähistöllä, ja kun kukaan ei ilmoittautunut töppöjalkaisen pojan omistajaksi, otti Olga pojan hoiviinsa. Nyt Archi viettää aikaansa Olgan koiralaumassa ja odottelee kovin, että tie Suomeen aukeaisi.

Archi lienee ollut joskus kotikoira, sillä hihnassa kulkeminen sujuu pojalta kuin vanhalta tekijältä. Archi rakastaa erityisesti ihmisiä, mutta eipä pojalla ole mitään toisia koiriakaan vastaan. Ja kissat ne vasta Archista mukavia onkin, Archin puolesta ei siis olisi mikään ongelma, että uudessa kodissa olisi koiriin tottunut kissa odottamassa. Archi ei ole mikään turhan räksyttäjä ja yksinolot Olgan kotona ovatkin sujuneet hiljaisissa merkeissä.

Archi on iloinen ja suloinen pojanvesseli., Olgan mukaan ihan täydellinen koira. Archi muistuttaa aika selvästi mäyräkoiraa, joten uuden omistajan tulee pitää mielessä, että mäyräkoiramaisuudet voivat aina välillä kuulua pojan elämään. Se voi tarkoittaa, että hajut voivat viedä pojan muihin maailmoihin, tai että pojalta löytyy välillä kovasti omaa tahtoa. Mutta mäyräkoiramaisuuksista pitävälle ihmiselle Archi on varmasti oiva koiraystävä.

Archin rokotukset ja muut lähtövalmistelut on jo hoidettu, joten poika odottaa vain sen oikean ihmisen yhteydenottoa!

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.