Deri

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 2009

2.9.2012
"Hei taas!
Derin kanssa on mennyt hyvin alkuvaikeuksista huolimatta. Nyt Deri on jo kotiutunut todella hyvin. Eka yhteinen lomamatkakin on tehty ja hienosti meni.

Deri osaa matkustaa autossa ja vieraissa paikoissa oleminen ja nukkuminen ei tuota vaikeuksia. Muutama koirakaverikin on löytynyt ja niiden kanssa on kiva vähän telmiä. Kerrassa ihana koira ja on mielenkiintoista seurata tätä edistymistä kaiken uuden kohtaamisessa. Tosin vieraista ihmisistä ei välitä eikä päästä lähelleen mutta muuta tutumpi on saanut silittää. Odotamme mielenkiinnolla jatkoa. Deri yllättää meidät usein uudella asialla.

Syksyä odotellen. Terveisin Deri, Jari ja Reija"

5.7.2012
"Derin eka viikko takana. Vaikeuksia on ollut. Pissaaminen vieraassa ympäristössä on tuottanut vaikeuksia. Hissi sekä muu maailma on ollut pelottava. Nyt kuitenkin uskaltaa jo vähän reippaammin liikkua, tutkia, haistella ja katsoa. Oma nukkumapaikkakin on jo selvillä. Tästä me jatkamme elämää yhdessä päivä kerrallaan sekä ihmettelyä ja yhteensopeutumista. Derin on aivan ihana ja kiltti koira.

Terveisin: Deri, Reija ja Jari"

15.6.2012
Deristä tuli suomalainen.

21.1.2012
Deri vie sydämen heti ensikohtaamisella: se on äärettömän sympaattinen, noutajamainen tyttö, joka tuntuu rakastavan ihmisen kanssa seurustelua. Deri nojaa kahnuttajan jalkaa vasten ja nauttii täysin siemauksin tarhaoloissa niin harvinaisesta herkusta, rapsutuksista. Deri tuo itseään tykö kohteliaasti ja vaikuttaa tervepäiseltä ja tasapainoiselta nuorelta neidiltä. Ehkäpä se on elänyt tavallista kotikoiran arkea jossain vaiheessa elämäänsä, niin luontevasti se ihmisen seurassa käyttäytyy. Deri on n. 50 cm korkea ja noin 2,5 vuotias. Voi vain ihmetellä, mistä syystä tämäkin kultakimpale on viskattu ulos katuja mittailemaan.

Deri sopeutuu varmasti monenlaiseen perheeseen: se ei osallistu muiden koirien haukkumiskonserttoonkaan, joten tuleva koti voisi mahdollisesti olla myös kerrostalossa. Deri on sosiaalinen koira ja tuntuu tulevan hyvin juttuun laumansa kanssa. Voi sitä onnekasta joka Derin omakseen saa!

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.