Karim

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm, 17 kg)
Syntymäaika: 08/2011

5.7.2012
"Hei! Karim saapui meille noin kuukausi sitten ja nyt ajattelin kertoa hieman kuulumisia koirasta.

Ensimmäisinä päivinä Karim taisi ikävöidä aika paljon kotihoitopaikkaa, mutta nyt itkeskely on jo vähentynyt.

Olemme totuttaneet Karimia olemaan yksin, ja se onkin jo ollut viime viikosta lähtien työpäivien ajan yksin kotona. Hyvin sen yksinolo vaikuttaa sujuvan, vaikka emme voikaan tietää miten se yksinollessaan käyttäytyy, mutta ainakaan se ei ole tuhonnut mitään eikä se myöskään juurikaan reagoi ihmisten kodista poistumiseen, eikä vaikuta olevan ylikierroksilla kotiin palattaessa.

Olemme käyneet joka viikko muutaman kerran koirapuistossa, ja siellä toisten koirien tapaaminen on sujunut hyvin - Karim on usein koirista se, joka menee innokkaasti ensimmäisenä tutustumaan puistoon saapuviin koiriin. Hihnakävelyillä Karim kuitenkin vieläkin haukkuu hermostuneesti muita koiria kohdatessaan.

Karim on päässyt tutustumaan myös veneilyyn, mistä se vaikuttaa pitävän. Vedessäkin on kiva kahlailla, mutta vielä on ollut turhan viileät säät kokeilla uimista kunnolla. Odotammekin ilmojen lämpeämistä, jotta pääsisimme kokeilemaan, millainen vesipeto Karimista tulee!"

26.5.2012
Karim löysi oman kodin pitkän kotihoitojakson jälkeen.

3.4.2012
Karim on aktiivinen nuorimies, joka rakastaa puuhailla sekä ihmisten että koiraystävänsä kanssa. Karim on nopeasti oppiva ja soveltuisi mainiosti mm. tokoiluun. Se on kokeillut kotihoidon aikana opintietä Kiva koirakansalainen -kurssilla. Yksi haaste Karimilla elämässään on: tarhalla purruksi joutumisesta ei jäänyt fyysistä vammaa, mutta mielen pohjalla vaanii pelko toisia koiria kohtaan. Tämä ilmenee niin, että hihnakävelyillä Karim haukkuu muille koirille. Vapaana kaikki sujuu kuitenkin hyvin, ja muut koirat kelpaavat myös leikkikavereiksi.

22.11.2011
Komeakorvainen Karim pääsi Suomeen kotihoitoon 10.11.2011. Saapuessaan Karimilla oli ikävästi tulehtunut puremavamma toisessa etujalassa.

Paraneminen on lähtenyt hyvin käyntiin mutta saattaa viedä useamman viikon. Sillä välin Karim opettelee kotikoiran elämää, kerää hiukan lihaa luidensa ympärille ja nauttii kaikesta, mikä on koiranpentujen mielestä mukavaa. Karim vaikuttaa oppivaiselta ja on luottavainen ihmisten ja luultavasti koirienkin suhteen. Se antaa suihkuttaa kipeää haavaansa ja leikkii riehakkaasti mutta ystävällisesti kotihoitopaikkansa aikuisen tyttökoiran kanssa. Haavan umpeuduttua Karim on valmis matkaamaan kohti uutta, elämänmittaista seikkailua. Karim toivoo rinnalleen ihmistä, joka tukee ja opastaa nuorta poikaa kasvussa tasapainoiseksi aikuiseksi. Vastalahjaksi Karim antaa koko sydämensä.

Karim on 5 kuukauden ikäisenä noin 50 cm korkea ja painaa 11 kiloa. Koiran kokoiseksi koiraksi kasvava koira on kotihoidossa Helsingissä.

17.10.2011
Pieni poika isoilla korvilla! Sellainen tulee mieleen heti katsellessa tarkkaavaisen Karimin ilmettä. Poika istua nököttää kuvassa kuin olisi maahan liimattu. Onneksi pienen liikkumattoman hahmon takaa löytyy vain hieman kameraa ujosteleva nuori mies, joka ampaisee tarmokkaasti mukaan leikkiin heti, kun kamera suuntaa katseensa toisaalle.

Karin muistuttaa vähän eteläeurooppalaisia pikkuserkkujaan, niin sutjakka ja nopea on poika liikkeissään. Tästä nuoresta miehestä voi todellakin saada ystävän monenlaiseen menoon, vaikka veneilyyn, samoiluun, sienimetsään tai koiramaisista harrastuksista melkein mihin vain. Karim on nyt noin 4kk ikäinen ja valmis oman ihmisensä sydämen valloitukseen. Soittelethan Karimista koiravaraajillemme?

Karimia koskeviin kyselyihin vastaa Aino ke 18-20 p. 050 3311 976. Muina aikoina laita tekstiviesti ennen soittoa, kiitos!

Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.