Ben nyk. Eelis

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 12/2011

15.1.2013
Tänään on Eeliksen 1-vuotis Syntymäpäivä (26.12.2012) arvioiden mukaan. Eelis juhlii synttäreitään pienellä hajujäljen vetämisellä  maastossa, jonka jälkeen saa sitten ihan oman palvatun luun, joita onkin tässä jo muutenkin ahkerasti kaluttu. Eelis on ihana, energinen ja erittäin ketterä liikkeinen koira. Metsässä olemme jo harjoitelleet kovasti ja verrattuna "velipoikaan" Eeliksen turvaetäisyys emäntään/isäntään on huomattavasti laajempi. Eelis hakee kuitenkin jo hyvin jälkeä ja tarkastaa kyllä, että perässä pysytään. Iloiset synttäriterveiset meiltä kaikille teille!

5.7.2012
Hei!
Lähettelen tässä Benin eli Eeliksen kuulumisia.
Eelis on nyt ollut vajaan viikon meillä ja kaikki on mennyt todella hyvin!

Sisäsiisteyttä ja talutinkäyttäytymistä opetellaan kovasti ja olemme edistyneetkin aika mukavasti.

Päätimme antaa Benille nimeksi Eelis, Eelis Mäkisen mukaan, joka viimeisenä haki Suomen lipun Viipurin tornista venäläisten valloittaessa Viipurin jatkosodassa. Tarkoituksena oli, että nyt alkaa uudet seikkailut vanhaa kunnioittaen Eeliksen elämässä.

Eelis on ollut yllättävän kiltti ja nopea oppimaan asioita. Portaita ei uskallettu aluksi kulkea mutta parin kerran jälkeen niitä tassutellaan kuin kokeneemmatkin. Sama on pätenyt muihinkin asioihin. Ainoa missä täytyy todellakin itse Eelistä komentaa on, että hänellä on pyrkimys omia ihmiset itselleen. Eiköhän tuokin helpotu kun saamme rokotukset kuntoon ja pääsemme kunnolla muihin koiriin tutustumaan. Vanhempi uroksemme Aapu on onneksi niiiin rauhallinen luonne, että ei helpostu ota nokkiinsa Eeliksen yrityksistä.

Viikon päästä olemme taas paljon viisaampia ja oppineempia! Eelis meni muuten uimaankin "vahingossa" kun intoutui rannalla hyppimään ja yhtäkkiä ei jalat ylettäneetkään pohjaan. Siitä vaan sitten pulikoimaan ilman paniikkia. Eli eiköhän hänestä vielä kunnon noutajakin tule :) Eelis ei mikään turhan arka koira ole, koska hevosesta ei ollut millänsäkään. Hyvä että rohkeutta piisaa!

26.5.2012
Pikkuinen Ben-poika muutti omaan kotiin.

15.3.2012
Kuka voi vastustaa, kun tämä sulokuono tapittaa pentutalon oven takana? Ben-poika on aikamoinen sydäntenmurskaaja, ihan mahdottoman suloinen turrikka! Benille oli käynyt kuten niin monille muillekin Irinan tarhalla oleville pennuille: poika oli yön pimeydessä jätetty tarhan eteen, ja vähän hölmistyneen oloinen poika oli tassutellut Irinaa aamulla vastaan, kun tämä oli saapunut tarhalle. Jossain kodissa Ben lienee kuitenkin aiemmin ollut, olihan pojalla komea kaulapantakin kaulassa.

Ben on mutkaton ja iloinen nuorimies. Paljon riittää pojalla vielä tarhaelämässä ihmeteltävää, mutta nopeasti poika on silti sopeutunut elämään vilkkaassa pentujoukossa. Ben suhtautuu avoimesti niin toisiin koiriin kuin ihmisiinkin: uteliaana se tulee heti tutkimaan, kun huomaa vierailijoiden saapuvan pentutaloon.

Ben etsii kotia, jossa jaksetaan innostua lenkkeilystä säässä kuin säässä. Eikä poika laittaisi pahakseen, vaikka kodissa innostuttaisiin myös monenlaisesta muusta puuhailusta koiran kanssa. Ben on aktiivinen ja reipas pentu, joka tulee olemaan innokas oppilas ja harrastuskaveri.

Benin arvioidaan syntyneen joulukuun puolivälissä 2011. Pojan matka Suomeen voi alkaa jo pian, jos vain se uusi omistaja olisi löytynyt!

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.