Neppis

Sukupuoli: uros
Koko: keskik. (n. 45 cm)
Syntymäaika: 08/2011

20.12.2012
Neppis sai kodin.

24.11.2012
Nappulapoika Neppis yllätti kaikki kotihoitoon päästyään. Tarhalla ujo ja varovainen poika rohkaistui nopeasti ja on ilolla tutustunut kotikoiran elämään. Neppis on sisäsiisti ja oppii hihnassa kävelyä kovaa vauhtia. Merkkejä eroahdistuksesta ei ole myöskään havaittu. Neppiksestä ihmisten touhut ovat vähän kummallisia ja ulkona uudet asiat ovat vielä vähän jänniä. Neppis on kuitenkin tajunnut, että on mukavaa olla rapsuteltava ja osaakin päivä päivältä hakea enemmän huomiota ihmisväeltä. Neppis pitää muiden koirien seurasta ja on kotihoidossa tullut hienosti toimeen muiden niiden kanssa ja tutustunut myös kissoihin, sen kummemmin niistä välittämättä. Neppis on leikkisä tapaus ja varmasti koirakaveri olisikin kiva juttu uudessa kodissa. Mikään välttämättömyys se ei toki tälle koko ajan itsevarmemmalle pojalle ole.

16.5.2012
Kun pentuaitauksessa liikkuu, voi kuitenkin huomata, että pieni musta kuono seuraa ihan lähellä. Niin paljon Neppis ei siis pelkää, etteikö se uskaltaisi ja sitä kiinnostaisi seurata ihmisten tekemisiä. Mutta sitten kun ihminen koittaakin hakea enemmän pojan huomiota, alkaa Neppistä jännittämään ja poika katsoo paremmaksi pakittaa vähän kauemmas tarkkailemaan tilannetta.

Arkojen koirien kodinsaantimahdollisuudet ovat heikot. Ja mitä useampi kuukausi kuluu ja pentu varttuu aikuisemmaksi, sitä pienemmäksi todennäköisyys paremmasta tulevaisuudesta muuttuu. Neppiksen ainoa toivo on, että joku ennestään koirakokemusta omaava, arkojen koirien sopeuttamiseen tottunut ihminen haluaisi antaa pojalle mahdollisuuden.

Katso video Neppiksestä:

Viipurin koirat - Neppis 20.10.2012

16.11.2011
Neppis on varsinainen hassutassu! Pojassa riittää virtaa, eikä se tiedä mitään parempaa kuin painella sisarustensa perässä tai edellä ja painia sydämensä kyllyydestä.

Niilo, Neppis, Ninja ja Nepa ovat syksyn -11 laatikkopentuja. Pikkuiset jätettiin pimeänä yönä tarhan lähistölle, josta ohikulkija aamulla löysi vinkuvan ja heiluvan pahvilaatikon, jonka pohjalta kurkisteli surkeina neljä suloista pientä mustaa pentua.

Neppis on nyt noin 3 kk ikäinen ja täynnä juuri parasta pentuenergiaa. Se käyttää kaiken tarmonsa puremiseen, kierimiseen, kuperkeikkoihin ja tasajalkahyppyihin. Vaikka kuvassa Neppis on kuin jähmetetty patsas, tuskin paikalleen jähmettymisestä on pelkoa, kun poika saa oman turvallisen kodin ja massunsa täyteen pöperöä.

Neppis on sirutettu, rokotettu ja valmiina oman ihmisen sydämen valloitukseen! 

Kotihoidossa olevien koirien kyselyihin vastaavat Noora ja Susanna. Yhteystiedot ja soittoajat löytyvät yhteystiedot-sivuilta. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.