Tuli

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 12.6.2012

18.11.2012
Tuli on adoptoitu.

15.9.2012
Utelias Tuli haluaa olla ensimmäisenä joka paikassa. Ja kukapa voisi olla kaappaamatta tätä minihurmuria syliin, kun se iloissaan tassuttaa pihalla vastaan.

Tuli ja sen sisarukset Toma ja Tim syntyivät Olgan tarhalla 12.6.2012. Pentujen emä Gera oli tuotu Olgalle vain muutamaa päivää ennen synnytystä, eikä Olga hennonnut kieltäytyä viimeisillään olevalle nartulle paikan tarjoamisesta. Niinpä Gera pääsi tekemään pesää ja valmistautumaan suureen urakkaan, jonka tuloksena kolme tuhisevaa pentua näki päivänvalon.

Tuli on kolmikon uteliain ja reippain pentu. Innoissaan se juoksee meitä vastaan, kun astumme Olgan pihaan. Ihan vähän Tulin ilme muuttuu epäröiväksi, kun se huomaa, että vieras aikookin napata sen kainaloonsa, mutta pian poika huomaa, että sylissähän onkin oikein mukavaa.

Tulin emo Gera on pieni, noin kymmenkiloinen terrierisekoitus. Tulinkin suonissa virtaa siis eloisaa terrierin verta, joten ihan pelkäksi sohvankoristeeksi ei tästä pojasta tule olemaan. Koska pentujen isästä ei ole tietoa, voi Tulista kasvaa emoaan selvästikin isompi aikuisena. Tuli on valmis matkustamaan Suomeen lokakuun puolen välin jälkeen.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.