Fido

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 2/2012

22.6.2012
Fidosta tuli suomalaiskoira!

4.6.2012
Fido on syötävän suloinen ja ainakin vielä myös varsin rauhallinen poika. Fido suhtautuu ihmisiin uteliaasti ja ystävällisesti. Persoonallisen komea Fido oli jätetty Irinan tarhalle, kun omistaja oli kyllästynyt vain muutaman viikon jälkeen pennun hoitamiseen. Niinpä Fido sai mahdollisuuden etsiä uuden kodin, ja siinä komealla ja fiksulla pojalla tuskin tulee menemään pitkää aikaa.

Fido on ikäisekseen hyvin rauhallisen ja mietteliään oloinen poika. Fidoa kiinnostaa ihmiset kyllä kovasti, mutta mitenkään yltiöriehakkaasti se ei tule tervehtimään. Rauhallisesti ja tuumivaisesti poika tulee tutustumaan ja nauttii sen jälkeen rapsutuksista. Kun kaappasin pojan syliin, alkoi poikaa vähän jännittää, mutta hyvin kiltisti se silti jäi syliin kuvattavaksi.

Fidosta kasvaa vähintään keskikokoinen poika. Vaikka poika tällä hetkellä on erittäin rauhallinen, voi se muuttua vilkaaksi ja toimeliaaksi nuoreksi mieheksi, kunhan se pääsee ensin kotiin ja varttuu hieman vanhemmaksi. Uuden omistajan tulee siis varautua tarjoamaan Fidolle riittävästi aktiviteetteja ja järkevää tekemistä, ettei poika ala purkamaan nuoren miehen energiaansa ei-toivottuihin kohteisiin.

Fido matka Suomeen voi alkaa vaikka heti, joten ole yhteydessä koiravaraajiimme, jos suklaanruskean pojan paikka voisi löytyä kotoasi.

Katso video Fidosta kavereineen:

Viipurin koirat - Pentuja kesäkuussa 2012

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.