Peikko

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 09/2011

8.9.2012
Peikko-pojan tarha-ajat ovat takana!

14.7.2012
Tapasimme Peikon Lauantaina 14.7. tarhalla. Peikko-poika oli pitkään varattuna Saksaan emmekä voineet ottaa puheluita tai soittoja pennusta, ja tietenkin me tarhakävijät olimme onnellisena pojan puolesta, koska pojalla oli lentolippu takataskussa koti Saksassa valmiina. Näin vain kävi, että varaus kylmästi peruttiin, ja poika odottaa sitä omaa ja luotetttavaa kotiaan yhä tarhalla. Surullista, koska tällä pienellä palleroisella pojalla oli kaikki mahdollisuudet myös kotiin Suomessa. Onneksi Peikko ei tiedä tilanteesta, vaan yhtä luottavaisena odottaa sitä omaa ihmistään!

Peikko on kasvanut melkein täyteen mittaansa ja on tällä hetkellä komea nuori mies noin 55cm säkäkorkeudessaan. Peikko on kiva, kiltti, nöyrä poika, joka vahingossakaan ei haasta riitaa, vaan mielummin menee sivulle kauemmaksi, jos joku rähisee lähistöllä. Peikko tulee ihmisen luo luottavaisena, silminnähden hymyilee pienistäkin rapsutuksista ja rakastaa nameja.

Toivoisimme, että voisimme löytää pojalle omistajan, joka ei varaa poikaa vaan säälistä, vaan rakkaudesta koiraan ja on valmis kohtaamaan niin mukavat kuin mahdollisesti tulevat haastavammatkin asiat. Ja ennen kaikkea on valmis sitoutumaan ei vain paperilla vaan myös konkreettisesti ja koko sydämestään!

Katso video Peikosta:

Viipurin koirat - Peikko

1.1.2012
Peikko etsii tosimielellä kotia ja omistajaa, jossa suloiselle pikkumiehelle jaksettaisiin opettaa hihnassa kulkemista, sisäsiisteyttä, kynsien leikkaamista ja kaikkea muuta kotikoiralle tarpeellista. Peikko lupaa olla innokas oppilas ja kulkea omistajansa rinnalla seuraavat toivottavasti yli kymmenen vuotta.Peikko on kuin pieni menninkäinen, kannon alta kaivautunut pörröturkki. Todellisuudessa peikonpojan tie on käynyt Irinan tarhalle tuttua tietä: joku narttu sai soman pentueellisen jälkikasvua, mutta asia ei niin ilahduttanutkaan emokoiran omistajaa. Niinpä pennut kiikutettiin laatikossa tarhalle ja jätettiin sinne odottamaan parempaa onnea jatkossa.

Peikko on iloinen ja sinnikäs nuorimies, joka jaksaa metkuillaan ilahduttaa kaikkia. 

Peikon arvioidaan syntyneen syyskuussa 2011. Poika kipittää Suomeen lähtevään autoon vaikka heti, kunhan täällä on ensin odottamassa pojan tuleva omistaja.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.