Cherry

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 2009

25.4.2012
Ystävällistä Cherryä kohtasi vihdoin onni. Se sai matkata omaan kotiinsa Suomeen.

---

Cherry on ihan mahdottoman sympaattinen koirarouva. Cherry on kaikille ystävällinen tyttö, on kyseessä sitten toinen koira tai kuka tahansa ihminen. 

Lue juttu Cherryn seikkailuista Viipurissa.

24.1.2012
Cherry rakastaa ihmisiä ja huomiota: se seuraa aitauksessa liikkujaa kuono polvitaipeessa kiinni, tönii hellästi päällään kättä ja katsoo silmiin: saisinko vähän silityksiä, saisinko edes ihan vähän?

Cherry onkin ihan liian kiltti tarhaoloihin: se tahtoo joutua toisten koirien kiusaamaksi, kun ei halua sanoa ärhentelijöille takaisin. Cherrylle sopisikin koti, jossa on toinen yhtä kiltti koira kaverina. Ainoan koiran paikkakaan ei ole mitenkään poissuljettu vaihtoehto.

Cherry on selvästi ollut jonkun kotikoirana, sillä tytön reppana ilostui aivan silmissä, kun laitoimme sille pannan kaulaan. Ja voi sitä suurta pettymystä, mikä silmiin tuli, kun tyttö ei päässytkään mukaamme, vaan joutui jäämään tarhalle. Cherry on todellinen helmi, josta kuoriutuu vielä mahtava koira jollekin, joka huomaa tytön suuren sydämen. Osa Cherryn sisaruksista on adoptoitu jo pentuina Suomeen ja Viipuriin. Larisa-sisko asuu vielä tarhalla, missä se on löytänyt rauhallisen majapaikan itselleen varsinaisen tarha-alueen aitojen ulkopuolelta.

Cherryn ikää on vaikea arvioida. Tarhanpitäjä Irinan mukaan se on syntynyt vuonna 2009, mutta tyttö vaikuttaa vanhemmalta. Ehkä valkoinen väri kuonossa hämää suotta. Cherry on korkeudeltaan noin 60 cm ja painoa sillä on ainakin 25 kg.

Katso video Cherrystä ja sen siskosta. Videolla siskokset kohtaavat pitkän tauon jälkeen, kun kävelylle päässyt Cherry tapaa tarhan aitojen ulkopuolella majailevan Larisan.

Viipurin koirat - Cherry ja Larisa

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.