Larisa

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm, 25 kg)
Syntymäaika: 2009

7.6.2013
Larisa sai kodin hoitopaikastaan.

Larisa on iloinen, kiltti ja todella ystävällinen koira. Larisa onkin ihan liian kiltti tarhaoloihin: se ei osaa pitää yhtään puoliaan toisia koiria kohtaan, minkä vuoksi sitä kiusataan.

Viipurin koirat - Larisa

9.2.2012
Koska muut koirat tahtovat kiusata Larisaa, ei Larisa enää asu muiden koirien joukossa, sillä tytölle voisi joku päivä käydä siellä hyvin huonosti.

Larisa hylättiin sisaruksineen pahvilaatikossa - tyypilliseen viipurilaiseen tapaan - noin kolme vuotta sitten Irinan tarhalle. Sen pentuesisaruksista kaksi sai kodin Viipurista, yksi Suomesta ja yksi toinen vielä odottelee kotiaan tarhalla.

Katso video Larisasta (vas.) ja sen siskosta Cherrystä. Tarhan aidat ovat erottaneet siskokset toisistaan, ja videolla ne kohtaavat pitkän tauon jälkeen. 

Viipurin koirat - Cherry ja Larisa

Vuosien tarhaelämästä huolimatta Larisasta kuoriutuu vielä varmasti hieno kotikoira, kunhan jostain löytyy koti, joka antaa tytölle siihen mahdollisuuden. Hihnassa käveleminen ja muut taidot pitää tytölle luonnollisesti opettaa alusta asti, mutta reippaana ja iloisena tyttönä Larisa oppii uudet tavat varmasti nopeasti.

Larisa on syntynyt vuonna 2009. Se on n. 60 cm korkea ja painoa sillä on parikymmentä kiloa. Tyttö voisi muuttaa Suomeen vaikka heti!

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.