Rem

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 9/2012

11.3.2013
Rem sai kodin Helsingistä.

9.2.2013
Takkuturpainen Rem etsii aktiivista ja kampaustaitoista kotia! Rem on komea miehen alku, joka on hurmannut myös kotihoitopaikkansa täysin. Rem ei ole ulkonäöstään huolimatta mikään puudelisekoitus, vaan tästä takkuturvasta kasvaa ihan koiran kokoinen lenkkikaveri. Rem kiva poika, joka tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja kissatkin on Remin mielestä ihan ok. Loput tiedot saat täytettyäsi adoptiohakemuksen ja otettuasi yhteyttä Nooraan. Rem on kotihoidossa Vihdissä.

13.1.2013
Pakkaslumi partakarvoissa ei Remin menoa haittaa: vauhtia tässä nuoressa miehessä piisaa vaikka muille jaettavaksi!

Olga sai avunpyynnön kolmen nuoren urospennun pelastamiseksi: erääseen perheeseen oli jäänyt lauma viisikuisiksi varttuneita poikapentuja, joita kukaan ei ollut halunnut itselleen. Pentujen kohtaloksi olisi koitunut enemmän tai vähemmän asianmukainen lopettaminen, jollei Olga olisi suostunut ottamaan poikia luokseen.

Rem on komea nuoren miehen alku, kuten ovat veljensäkin Roi ja Rik. Kaikki pojat ovat saaneet hienon, karkean turkin, joka lienee perintöä joltain terrieriltä tai kenties snautserilta. Pojat ovat kuitenkin aitoja viipurilaisia juhlasekoituksia, joten rotuperimä jää arvailujen varaan.

Remistä ei taida jäädä mikään ihan pikkuinen koira: kuten veljillänsäkin, on Remilläkin valtavan komeat tassut, joiden perusteella pojan voisi olettaa venähtävän vielä selvästi kokoa lisää. Rem etsiskeleekin tositarkoituksella sellaista omistajaa, joka ei nyrpistele nenäänsä säässä kuin säässä ulkoilemiselle, eikä anna periksi, vaikka nuoren miehen mielessä olisi välillä metku jos toinenkin. Maalaisjärki ja huumorintaju yhdistettynä intoon kasvattaa Remistä hyvin käyttäytyvä nuorukainen ovat sellaisia ominaisuuksia, joita soisi Remin uudelta omistajalta löytyvän!

Rem on iloinen ja eloisa pentu, kuten jokaisen pennun kuuluu ollakin. Tarhalla kasvaminen ei kuitenkaan olisi toivottavaa, joten Rem kaipailee omaan kotiin ja kohti uusia seikkailuja ihan niin pian kuin mahdollista!