Roma

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pieni (n. 35 cm)
Syntymäaika: 2011

5.12.2013
Roma sai kodin Pertunmaalta.

9.10.2013
Miellyttävä pieni Roma odottaa edelleen kotia. Roma vaikuttaa rauhalliselta pojalta, joka ei turhista hötkyile.

Tarhalla se tulee toimeen hyvin toisen koirien kanssa ja ihmisiä se tervehtii heti, kun vauhdikkaammat ja vilkkaammat antavat tietä.

Viipurin koirat - Roma

16.6.2013
Roma on arviolta noin kahden vuoden ikäinen ystävällinen poika, joka odottaa omaa kotiaan Olgan luona.

Pieni Roma elelee Olgalla sulassa sovussa muiden koirien kanssa, myös uroskoirien. Herran myös kerrotaan tulevan toimeen kissojen kanssa. Remmissä kulkeminenkaan ei ole tälle pojalle mikään uusi juttu, joten aivan kaikkea ei tarvitse alusta alkaen lähteä opettelemaan.

Roman historiasta tiedetään, että se löydettiin hylättynä kesämökkialueelta yhdessä Lumin ja viiden töppöjalkaisen pentunsa - Umkan, Ussin, Urikin, Utan ja Unan - kanssa. Todennäköisesti niillä oli Lumin kanssa yhteinen koti, josta ne joutuivat kesämökkikauden päätyttyä lähtemään.

Vaikka Roma on kooltaan pieni, kaipaa se kuitenkin sellaisen omistajan, joka sen kanssa haluaa ja jaksaa liikkua. Mikään sohvatyyny tämä poika ei ole, vaikka se takuulla osaakin arvostaa pehmeää ja lämmintä petiä! Jos kodissasi on pienen ja pörröisen pojan paikka vapaana, on Roma valmis matkustamaan Suomeen samantien.

Viipurin koirat - Roma

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.