Tobik

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pieni (12 kg)
Syntymäaika: 2007

11.2.2013
Tobik sai kodin!

1.10.2012
Hauskan näköinen Tobik kaipaa topakkaa kotia mieluiten ainoana koirana. Suomessa oleva Tobik etsii kotia omistajan ulkomaille muuton vuoksi.

Tobik, tuttavallisemmin Topi on topakka pienisuuri mies täynnä taattua töppöjalkaenergiaa. Tobikin rotuperimässä on aimo annos mäyräkoiraa ja varmasti myös muita ylväitä rotuja. Olisikin hieno juttu, jos Tobikin uudessa kodissa olisi entuudestaan koirakokemusta. Tobik ei pahemmin välitä muista koirista ja ottaa helposti pomon paikan. Kissoja Tobik ei ole ennen tavannut. Omaa perhettä Tobik sen sijaan jumaloi ja rakastaa rapsutuksia ja hellyyden osoituksia, jopa siinä määrin että saattaa olla välillä vähän mustasukkainen. Uusiin ihmisiin Tobik tutustuu mieluiten ajan kanssa. Lapsia Tobik ei oikein ymmärrä ja poika sopii parhaiten kotiin, jossa ei ole ihan pieniä perheenjäseniä. Tobikilla löytyy vahvaa tahtoa ja terrierimäistä mäyräkoiramentaliteettiä ja tästä syystä jotkut asiat, kuten epämieluisat hoitotoimenpiteet, voivat olla aluksi vähän vaikeita. Söpön ulkonäön ei pidä siis antaa hämätä. Lupaamme, että pienellä sopeutumisajalla tästä pojasta saa kuitenkin itselleen mitä ihanimman kaverin.

Kotihoidossa olevien koirien kyselyihin vastaavat Noora ja Susanna. Yhteystiedot ja soittoajat löytyvät yhteystiedot-sivuilta. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.