Tinka

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 5/2013

26.10.2013
Tinka sai kodin Tampereelta.

29.9.2013
Tinka on kotiutunut hoitopaikkaansa jo mallikkaasti. Tinka tulee hienosti juttuun kaikkien koirien ja ihmisten kanssa! Tyttöön pääsee tutustumaan Tuusulassa.

Kotihoitaja kertoo Tinkasta näin: "Tyttö on kyllä melko hurmaava pakkaus, reipas ja leikkisä. Ei ujostele ketään, paitsi vähän rappusia ja alistuu todella helposti toisille koirille.
Sisäsiisteyttä ja hihnassa kävelyä opetellaan. Pikkuhiljaa sanomalehdet alkavat löytyä, mutta hihnassa mennään vielä poukkoillen joka hajun perässä=).

Tinka on myös hiljainen pentu. Haukkunut se ei ole kertaakaan, leikkiessään vain välillä vingahtelee."

26.9.2013
Reipas Tinka pääsi Suomeen turvaan Viipurin koleilta syyssäiltä. Tinkaan pääsee tutustumaan Tuusulassa!

Kotihoidossa olevien koirien kyselyihin vastaavat Noora ja Susanna. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Yhteystiedot ja soittoajat löytyvät yhteystiedot-sivuilta. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

Tinkan tarhakuvaus:

14.9.2013
Tinka on kovin valloittava tyttönen: suuret korvat lepattaen se juoksentelee ympäri aitausta ja on takuulla ensimmäisenä paikalla, kun tarjolla on rapsutuksia tai herkkuja.

Tinka oli löytynyt muutama viikko sitten kadulta. Tinkaa onnisti hetkeksi, sillä eräs perhe tarjosi Tinkalle kodin. Vaan onni kääntyi pian, sillä perheen lapsi pelkäsi hassua koiranpentua niin paljon, että perhe halusi palauttaa vain parin päivän jälkeen Tinkan tarhalle.

Nyt Tinka tekee kaikkensa, että se lopullinen koti löytyisi. Ja kovasti uskomme ja toivomme, että Tinka vielä jonkun koirienystävän sydämen valloittaa. Tinkasta on vaikea löytää mitään huonoa sanottavaa: ystävällinen, reipa ja iloinen pentu, joka ei kuitenkaan ole mikään mahdoton riekkuja tai huomionhakija. Mukavan tasapainoisen oloinen tyttö siis!

Voi olla, että Tinkasta kehittyy vielä kunnon riiviö, kunhan tyttö pääsee kotiutumaan uuteen kotiin. Siksipä uuden omistajan tulee varautua siihen, että seuraavat vuodet harjoitellaan arjessa tarvittavia käytöstapoja ja ennen kaikkea tarjotaan Tinkalle niin paljon puuhaa, ettei tytön aika pääse käymään pitkäksi ja sitä myöten Tinka aloita turhan omatoimisia harrastuksia, kuten sisustuksen uudelleenmuotoilua. Jos etsit moneen menoon sopivaa parasta ystävää, tulisi Tinka varmasti mielellään kaveriksesi!

Viipurin koirat - Tinka

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.