Kari

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm, 25 kg)
Syntymäaika: 08/2010

21.2.2013
Koko elämänsä tarhalla viettänyt Kari-tyttö adoptoitiin Ouluun toisen koiran kaveriksi.

17.5.2012
Kari jaksaa olla aina niin aurinkoinen ja iloinen tyttö. Häntä kovasti liehkuen tyttö tulee vastaan, kun aitaukseen astuu.

Kari on lempeä ja viehättävä tyttö, joka kaipaisi jo kovasti omaan kotiin. Kari rakastaa ihmisiä ikään ja kokoon katsomatta. Mikään ei tytöstä ole ihanampaa kuin saada hetki huomiota keneltä tahansa. Kari tulee todella hienosti toimeen myös kaikkien koirien kanssa: koskaan emme ole nähneet, että tytöllä olisi ollut nokkapokkaa muiden aitauksessa olevien koirien kanssa. Kari on kertakaikkisen sydämellinen tyttö, jonka niin kovasti toivoisi viimein löytävän tiensä omaan kotiin.

Katso video Karista:

Viipurin Koirat - Kari

1.1.2011
Syyskuun alussa 2010 löytyi metsästä laatikko, jonka sisältö osoittautui kultaakin kalliimmaksi. Laatikossa kököttivät pelastajaansa tai kuolemaa odottamassa sisarukset Koda, Kari, Kessi, Kant, Kama, Kris ja Klif.

Pikkuisten onneksi pelastaja ehti paikalle ensin ja nyt on koko sisarusparvi tarpeeksi kasvanut ja vahvistunut matkustaakseen Suomeen herkullisten puuropatojen äärelle.

Kari tyttönen katselee kulmat kurtussa kuinka kaverit peuhaavat ja juoksentelevat maassa samalla kun hänen pitää kököttää sylissä kuvattavana. Poseeraamisesta ei oikein tullut mitään, mutta pienen mieli kirkastui taas, kun pääsi alas muiden kanssa temmeltämään. Karikin toivoo pääsevänsä pian omaan kotiin opettelemaan jännittäviä, uusia asioita. Karin arvioidaan syntyneen elokuun alkupuolella 2010.

Kari on sterilisoitu.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.