Pinja

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2013

17.10.2013
Pinja sai kodin Helsingistä.

8.7.2013
Pinja vaikuttaa tasapainoiselta tyttöseltä, joka suhtautuu ihmisiin avoimen luottavaisesti. Hienosti se antaa käsitellä itseään ja ottipa tarhamatkaajien matolääkkeetkin vastaan mallikkaasti.

Viipurin koirat - Pinja & Taika

Viipurin koirat - Pinja

2.6.2013
Kaunis ja ystävällinen Pinja toivottaa tarhallakävijät tervetulleiksi pieni häntä iloisesti liehuen.

Pinja on ollut tarhalla ainakin kuukauden verran, mutta sen päätymisestä sinne ei ole tarkempaa tietoa. Pinja ei ole mikään kova riehuja eikä riiviö vaan rauhallisen oloinen pentu, joka ei ole ensimmäisenä ryntäämässä vieraiden syliin. Tyttö tarkkailee tilannetta ensin hiukan kauempaa, mutta todettuaan kaiken olevan kunnossa, antaa se rapsutella itseään.

Sirosta Pinjasta kasvaa varmasti hieno ja kaunis neitokainen, ja toiveena olisikin, että se löytäisi itselleen arvoisensa omistajan. Omistajan, joka ei hylkää sitä enää koskaan ja pitää siitä hyvää huolta vaikeinakin aikoina.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.