Saima

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2013

28.11.2013
Saima sai kodin Jyväskylästä.

22.10.2013
Saima rrrakastaa ihmisiä ja rapsutuksia! Tytöstä on miltei mahdotonta saada napattua edes kuvaa sillä koko pieni koiratyttö heiluu ja keikkuu onnesta koko painollaan kun se nostetaan syliin.

Saima ilahtuu kovasti ihmisistä eikä oikein tiedä miten päin olisi kun saa huomiota ja hellyyttä. Saimasta ei juuri pahaa sanottavaa ole; tyttö on iloinen, reipas ja ystävällinen - ja niin mahdottoman soma. Toivottavasti Saima pääsisi pian valloittamaan jonkun ihmisen sydämen ihastuttavalla luonteellaan ja nauttimaan kaikista niistä asioista, joista pienen iloisen pennun kuuluukin saada nauttia.

7.10.2013
Hapsukorvainen Saima on vielä vähän ihmeissään kaikesta uudesta ja jännittävästä mitä ympärillä tapahtuu. Kaunista ja pehmoista tyttöä ei tekisi mieli laskea sylistä ollenkaan!

Niin on vain käynyt, että pienen Saimankin tie vei tänä syksynä Irinan tarhalle odottamaan kotia. Saima jakaa pentuaitauksen kymmenien muiden pentujen kanssa. Veikeä tyttönen telmii iloisena muiden pentujen kanssa, mutta kun leikit on leikitty, tulee hirveä väsy ja kavereiden lämpöiseen väliin on hyvä rojahtaa nukkumaan.

Pieni Saima on nyt tyytyväinen, että saa etsiä omaa kotia tarhan suojista, mutta pian Viipurin valtaa kylmä ja pitkä talvi. Tarhaelämä ei ole oikeaa koiranelämää, ja Saima haluaisikin päästä nauttimaan kaikista niistä asioista, joista pienen pennun kuuluisi nauttia. Kunnollista ruokaa, lämmin peti, muutama lelu ja se tärkein - oma rakastava ja huolehtiva ihminen. Saiman suurin toive onkin odottaa lähestyvää talvea oman lämpöisen kodin suojista ja katsella ensilumen laskeutumista ikkunan sisäpuolelta.

Viipurin koirat - Saima

Viipurin koirat - Pentuja Irinan tarhalla 5.10.2013

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.