Manteli

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko:
Syntymäaika: 4/2013

7.11.2013
Manteli sai kodin Helsingistä.

11.7.2013
Iloinen ja vauhdikas Manteli lupaa tuoda elämääsi vipinää! Tämä tyttö kietoo tassunsa ympärille kenet tahansa.

Ei ole tarkkaan tiedossa miten sisarukset Manteli, Matilda ja Mimosa ovat tarhalle päätyneet. Manteli on hieman eri näköinen kuin siskonsa, ja luonteeltaankin se on ainakin vielä siskojaan myös vähän vilkkaampi. Mantelissa on sopivassa suhteessa pentumaista energiaa, lempeää läheisyydenkaipuuta ja suklaasilmäistä söpöstelyä. Minut Manteli kietoi tassunsa ympäri mennen tullen, ja tiedän, että takuulla samoin käy äkkiä myös uuden omistajan kanssa!

Manteli on siskojensa tavoin siro ja pieni pentu ja jäänee aikuisena pienehköksi keskikokoiseksi. Vanhemmista ei kuitenkaan ole tietoa, joten tarkkaan ei voi tietää minkä kokoinen tytöstä tulee. Mantelille etsitään loppuelämän kotia, joka sitoutuu siihen sataprosenttisesti eikä hylkää sitä enää koskaan. Mantelin voisi uskoa innostuvan monenlaisista koiraharrastuksista, ja energinen tyttö tuleekin varmasti kaipaamaan myös muuta puuhailua kuin korttelin ympäri kiertämistä. Oikean kodin löydyttyä Manteli on valmis matkaamaan Suomeen elokuun lopulla.

Viipurin koirat - Manteli

Viipurin koirat - Manteli

Viipurin koirat - Manteli

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.