Urik

Sukupuoli: uros
Koko: jää pieneksi
Syntymäaika: 4/2013

5.9.2013
Urik löysi kodin Espoosta.

4.8.2013
Urik on kasvanut ja reipastunut. Nyt se ei enää juurikaan arkaile vieraita ihmisiä. Urik sai itselleen uuden videonpätkän.

Viipurin koirat - Urik

11.7.2013
Urik on pentuparven ainoa uros. Kaunis, mutta vielä hiukan ujo Urik toivoisi pääsevänsä pian omaan kotiin.

Urik ja sen sisarukset UtaUnaUssi ja Umka ovat kaikki pieniä, töppöjalkaisia pentuja. Pentujen isä on sivuillamme kotia etsivä Roma ja pentujen äiti pieni, siro ja kaunis vaalea Lumi, joka ei ainakaan vielä etsi kotia kauttamme(ks. video). Pentujen vanhemmat hylättiin viime syksynä ja talven ne viettivät etsimällä ruokaa roskiksista. Pennut syntyivät keväällä ja koko perhe pelastettiin Olgan hoiviin.

Suloinen nappisilmä Urik vielä vähän arastelee tuntemattomia ihmisiä, mutta siitä huolimatta on kiltti ja ystävällinen kun se kaapataan syliin kuvattavaksi. Urik on myös iloinen ja energinen pikku poika, joka telmii siskojensa kanssa kuin viimeistä päivää. Urik toivoisi itselleen kotia, missä jaksetaan tutustuttaa ujompaakin pentua rauhallisesti ja ymmärtäväisesti uuteen ympäristöön. Urik on valmis matkustamaan Suomeen heinäkuun lopusta alkaen.

Viipurin koirat - Urik

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.