Din

Sukupuoli: uros
Koko: n. 13 kg (23.7.13)
Syntymäaika: 3/2013

28.8.2013
Din löysi kodin Espoosta.

23.7.2013
Din on reipastunut jo mukavasti vaikka ei montaa päivää kotihoidossa ole viettänytkään.

Poika ulkoilee reippaasti muiden mukana ja tulee hyvin toimeen muiden koirien ja kissojen kanssa.

17.7.2013
Ujo Din pääsi kotihoitoon ja odottaa yhteydenottoja Vihdissä.

6.6.2013
Tätä poikaa kelpaa kehua kauniiksi. Silkkisen pörröturkin ja näiden nappisilmien luulisi sulattavan sydämen keltä tahansa koiraihmiseltä.

Din ja sen sisarukset löydettiin ilman emoa noin kaksikuisina. Olga yritti etsiä emoa pentujen löytymisen jälkeen, mutta mitään jälkiä siitä ei löytynyt. Todennäköisesti pentue oli siis jätetty oman onnensa nojaan. Kaikeksi onneksi pennut kuitenkin löydettiin ja tuotiin Olgan luo etsimään omia koteja.

Pentujen taustasta tai roduista ei tiedetä mitään, koska edes pentujen emoa ei ole nähty. Varmasti näistä kasvaa ainakin keskikokoisia koiria, joten pientä sylikoiraa etsivän kannattaa katsella muita koiria. Mutta reipasta lenkkikaveria ja koiran kokoista koiraa etsivälle voisi Din olla oiva kaveri!

Din on kaunis, puolipitkäturkkinen poika. Dinistä kasvaa takuulla kulmakunnan komistus, kunhan poika tästä vähän varttuu. Mutta nyt Din keskittyy vielä siihen, minkä se parhaiten taitaa: toisten pentujen kanssa riehumiseen, varjossa lepäilyyn ja herkkujen kerjäämiseen.

Din suhtautuu vielä vähän ujosti vieraisiin ihmisiin, Olgan tarhalla käy varsin vähän muita ihmisiä, joten toivomme, että Din pääsisi mahdollisimman pian Suomeen totuttelemaan arjessa vastaan tuleviin asioihin. Din olisi valmis matkustamaan uuteen kotiin heinäkuun alussa.

Viipurin koirat - Dalia, Dasha, Dita, Din, Don

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.