Mimosa

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2013

10.10.2013
Mimosa sai kodin Lahdesta.

10.7.2013
Pikku Mimosa on melkoisen erikoinen ilmestys; toinen silmä on ruskea ja toinen sininen. Iloinen ja leikkisä Mimosa olisi onnessaan, jos pääsisi omaan kotiin mahdollisimman pian.

Ei ole tietoa miten sisarukset Mimosa, Manteli ja Matilda ovat tarhalle päätyneet. Mimosa on eloisampi ja leikkisämpi kuin sisarensa Matilda ja onkin pienine hampaineen useampaan kertaan kumisaappaan varressa kiinni. Pikku tyttö on kiltti kuin mikä ja näyttää viihtyvän hyvin sylissä. Se osaa kuitenkin rauhoittua, mutta uteliaasti seurailee tarhamatkailijoiden puuhia makuuasennossa.

Mimosa on siro pikku tyttö, joka jäänee pieneksi keskikokoiseksi. Vanhemmista ei kuitenkaan ole tietoa, joten tarkkaan ei voi tietää minkä kokoinen tytöstä tulee. Mimosan tuleva koti sitoutuu siihen sataprosenttisesti ja pitää siitä huolen vaikeinakin aikoina. Oikean kodin löydyttyä Mimosa on valmis matkaamaan Suomeen elokuun lopulla.

Viipurin koirat - Mimosa

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.