Paju

Sukupuoli: narttu  (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 2012

6.12.2013
Paju löysi nopeasti oman kodin ja muutti Akaalle.

1.12.2013
Iloinen Paju pääsi Suomeen kotihoitoon. Jos kodissasi on reippaan ja ystävällisen tyttökoiran paikka auki, odottaa Paju yhteydenottoasi!

Pajua pääsee tapaamaan Pirkanmaalle.

Pajun yhteyshenkilö on Kristiina, kristiinavk(a)gmail.com.
Jos olet kiinnostunut Pajusta, täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä yhteyshenkilöön parin päivän päästä. Tutustuthan huolellisesti adoptio-ohjeisiin.

4.8.2013
Paju on todella miellyttävä ja lempeä koira. Se pitää ihmisistä kovasti, olematta kuitenkaan ylenpalttisen riehakas.

Paju vaikuttaa sopeutuneen laumaansa hyvin, eikä onneksi ole enää silmätikkuna. Se on siirretty toiseen aitaukseen, jossa sen seurana on nuorempia narttuja sekä uroksia.

Viipurin koirat - Paju 3.-4.8.2013

9.6.2013
Paju on noin vuoden ikäinen, erittäin ystävällinen tyttö. Paju on vielä kovin hämillään tarhalle joutumisesta, ja tyttö haluaisi kovasti seuraa ja huomiota.

Pajulla lienee joskus ollut omistaja, sillä se suhtautuu todella ystävällisesti ja lempeästi vieraisiinkin ihmisiin. Lähes madellen Paju tulee meitä tervehtimään - todennäköisesti siksi, että se pelkää saavansa muilta koirilta kyytiä, kun se uskaltautuu hakemaan ihmisiltä rapsutuksia. Ja ikäväksemme niin käykin: Paju saa toiselta nartulta pikaiset lähtöpassit, sillä ihmisten seura on tarhaoloissa kovin kilpailtu asia.

Paju itse tuntuu tulevan hienosti toisten koirien kanssa toimeen. Valitettavasti tarhalle uusimpina tulleet koirat joutuvat helposti muiden silmätikuiksi, ja sellaisessa roolissa Pajukin on tällä hetkellä. Todennäköistä kuitenkin on, että Paju saa lisää itseluottamusta, kunhan se oppii lauman tavoille.

Kun muut koirat eivät huomaa, menen taas rapsuttelemaan varjossa nukkuvaa Pajua. Tyttö on selvästi onnellinen lyhyestä yhteisestä tuokiostamme. Kaikkiaan Paju vaikuttaakin hyvin luottavaiselta ja iloiselta nuorelta tytöltä.

Pajun menneisyys on täysin hämärän peitossa, joten yhtä suuri arvoitus on myös, osaako Paju kävellä hihnassa tai onko se sisäsiisti. Uudella omistajalla tulee siis olla runsaasti viitseliäisyyttä, jotta tarvittaessa Pajulle opetetaan kaikki kotikoiran taidot alusta asti. Paju vaikuttaa reippaalta ja aktiiviselta tytöltä, joten samoja ominaisuuksia Paju varmasti mielellään suosisi uudessa omistajassaankin!

Viipurin koirat - Paju

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.