Feia

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko:pieni (n. 40 cm)
Syntymäaika: 2009

12.1.2013
Feia sai kodin ja muutti Suomeen!

5.11.2012
Ilopilleri-Feia hyörii ja pyörii, heiluttaa häntää ja haluaa rapsutuksia. Iloinen ja ystävällinen Feia piristää sateisimmankin päivän! Feia oli löytynyt kadulta yksinään harhailemasta. Sen nisät olivat  täynnä maitoa, mutta pentuja ei löytynyt mistään. Kun yksinäistä  emokoiraa ei kukaan tuntunut kaipaavan ja tyttö vain odotti surkeana  yhdessä ja samassa kadunkulmassa päivästä toiseen, kävi Olga korjaamassa koiran parempiin hoiviin. Ehkä pennut oli ensin hävitetty  ja emo laitettu sen jälkeen yksin kadulle? Surullista tarinaa voi vain arvailla.

Nyt Feia on saanut kotiutua Olgan tarhalle ja muiden koirien joukkoon.  Eloisa Freia  jaksaa leikkiä ja touhuta koirakavereiden kanssa päivät  läpeensä. Myös ihmisistä Feia toki pitää kovasti, ja se suhtautuu vieraisiin ihmisiin ystävällisesti: rauhallisesti se tulee hakemaan rapsutuksia ja nauttii kovasti, kun saa hetken rapsutuksia koiralauman vilskeessä.

Feia osaa kulkea nätisti hihnassa eikä yksinolojenkaan kanssa ole  ollut Olgan luona  ongelmia. Toki täytyy muistaa, että Feia on jäänyt  kotiin vain muiden koirien seurassa, joten uudessa kodissa täytyy  aluksi varautua yksinolojen harjoittelemiseen.

Feia on sterilisoitu ja rokotettu, joten tyttö on aivan valmis  valloittamaan uuden kodin ja sen ihmiset!

Viipurin koirat - Feia

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.