Milla

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko:
Syntymäaika: 3/2013

11.8.2013
Milla sai kodin Turusta.

9.9.2013
Iloinen ja reipas Milla palautettiin kotia etsiviin, sillä koti Viipurissa peruuntui. Jos kaipaat aurinkoista koiraenergiaa elämääsi, katso voisiko Milla olla sinulle sopiva koiraystävä!

16.8.2013
Milla löysi kodin Viipurista.

6.8.2013
Iloinen ja ystävällinen Milla on juuri joutunut tarhalle ja toivommekin, että tämä kiltti pikku tyttö pääsisi viettämään viimeisiä kesäpäiviä Suomen puolelle.

Milla on arviolta noin viiden kuukauden ikäinen tyttö, joka löydettiin yhdessä nuoren äitinsä Minnin kanssa hylättyinä. Molempien onneksi ne päätyivät lopulta kuitenkin Irinalle, ja odottavat nyt omaa kotiaan Irinan tarhalla.

Milla vaikuttaa iloiselta ja touhukkaalta nuorelta neidolta, joka ei ole moksiskaan tuntemattomista vierailijoista vaan antaa kaikkien helliä ja silitellä itseään yhtä paljon. Mitä enemmän - sen parempi. Miespuoliset uudet tuttavat Milla ottaa yhtä suurella ilolla vastaan kuin meidät muutkin. Leikkisä tyttö viihtyy muiden pentujen kanssa, mutta aitauksen nuorempia pentuja Milla välillä ojentaa.

Millan äiti on kooltaan pieni keskikokoinen, mutta isästä ei ole tietoa. Siro Milla jäänee myös pieneksi keskikokoiseksi tai vähän isommaksi. Mikäli tässä olisi teille juuri se kauan kaipaamanne lenkkitoveri ja ikuinen uskollinen ystävä, on Milla valmis muuttamaan Suomeen kesän lopulla.

Viipurin koirat - Milla

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.