Lilja

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 12/2012

27.6.2013
Lilja sai kodin Espoosta.

27.4.2013
Lilja voisi suunnata koirien missikisoihin koska tahansa: tämän kaunokaisen edessä taitaisi sulaa kuka tahansa tuomari.

Lilja ja sen sisarukset LeeviLinusLudwigLuciaLydia ja Laventeli tuotiin Irinan tarhalle kodista: vaikka seitsikko on erittäin kaunista ja persoonallista porukkaa, ei emon omistaja ollut jaksanut nähdä vaivaa kotien etsimiseksi pennuille, vaan hän oli kyydinnyt koko porukan tarhalle. Irinan läksytysten saattelemana omistaja lähti kotiin, ja ehtona pentujen ottamiselle tarhalle oli se, että omistaja käy sterilisoimassa emokoiran heti vain kuin mahdollista.

Kaunis Lilja on ikäisekseen varsin rauhallinen tyttö. Lilja ei juurikaan rieku muiden pentujen kanssa, vaan suhtautuu kaikkeen rauhallisesti ja tutkivasti. Lilja pitää kovasti ihmisistä ja tyttö tulee reippaasti ja ystävällisesti tutustumaan ja hakemaan rapsutuksia. Sen verran itsevarmuuttaa tytöstä kuitenkin löytyy, että tarpeen tullen se käy vähän komentamassa muita pentuja, jos se haluaa esimerkiksi herkkuja niidenkin edestä.

Liljasta kasvanee keskikokoinen tyttö. Pelkäksi sohvankoristeeksi ei tästä kukkaistytöstä ole, mutta mukavaa lenkkikaveria etsivälle Lilja olisi takuuvarmasti reipas seuralainen. Jos olet jo pidempään harkinnut koiranhankintaa, odottelee Lilja yhteydenottoasi!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.