Iiro

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 10/2012

4.4.2013
Iiro adoptoitiin Espooseen.

30.1.2013
Iirosta kasvaa vielä hyvin komea poika! Mutta sitä ennen sen pitäisi valloittaa jonkun sydän, jotta ovi Suomeen voisi aueta.

Iikka ja Iiro löytyivät niin kovin tutuksi tulleeseen tapaan aamulla Irinan tarhan edestä. Siihen ne oli yön aikana hylätty ja jätetty tylysti hankeen palelemaan. Onneksi pojat on varustettu kohtuullisilla turkeilla, joten ne olivat selvinneet pakkasyöstä hengissä.

Iiro on veljeään hieman reippaampi, mutta ei Iirokaan vielä ihan täysin ole valmis ryhtymään vieraiden ihmisten kaveriksi. Häntä heiluen Iiro kyllä lähestyy meitä, mutta kuitenkaan se ei uskalla tulla ihan rapsuteltavaksi asti. Niin mielenkiintoisia me Iiron mielestä kuitenkin olemme, että kuono melkein jaloissamme kiinni se seurailee touhujamme pentuaitauksessa.

Iiro on siis hyvin utelias ja ystävällisenoloinen pentu pienestä ujostelustaan huolimatta. Kunhan Iiro pääsee kotiutumaan, alkavat ujostelutkin varmasti vähentyä. Iiro etsii sellaista kotia, jossa nuoren pojan metkuihin jaksetaan suhtautua pitkäpinnaisesti: harvassa ovat ne pennut, jotka eivät ole kotiaan joskus enemmän tai vähemmän remontoineet. Mutta siitäkin huolimatta Iirosta varttuu kyllä hyväkäytöksinen ja komea koirapoika, kunhan uusi omistaja jaksaa pojan kasvatukseen ja hoitoon panostaa!

Katso video Iirosta:

Viipurin koirat - Iiro & Iikka

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.