Miina

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 10/2012

11.4.2013
Miinalle löytyi koti.

15.3.2013
Miina-kaunotar on reipas pentu, joka ei turhia murehdi. Miinan mielestä elämä on mahdottoman hauskaa, ihmiset kivoja, sylissä mukavaa, ruoka hyvää ja lelut aivan mahtavia.

Miinassa riittää virtaa sen verran paljon, että tulevan kodin kannattaa aloittaa jo varhain yhteiset oppitunnit ja harrastukset tyttösen kanssa. Miina haaveilee ulkoilusta nauttivasta kodista, ja yhteiset metsälenkit olisivat sen mielestä aivan parasta ajanvietettä. Toki se tykkää myös rauhallisesta oleilusta ja päiväunista ihmisen kainalossa.

Miina tykkää ihmisistä valtavasti, ja jos vain suinkin ylettää, se peittää nämä lukuisiin, pieniin suudelmiin. Miina rakastaa myös leluja ja leikkejä ja peuhaa mielellään muiden koirien kanssa. Pippurinen Miina on kuitenkin ihanien ihmisten ja lelujen suhteen hiukan omistushaluinen, joten pienemmän koiran kaveriksi samaan talouteen emme sitä suosittele. Kissojen kanssa Miina on hoitopaikassaan ollut varsin kauniisti. Miina osaa kulkea jo jyrkätkin portaat ja sen hihnakävely näyttää lupaavalta. Miina on matkustanut autossa muutaman kerran, ja matkat sujuivat rauhallisesti kerällä puruluuta mutustellen.

Miina on kotihoidossa pääkaupunkiseudulla.

Kotihoidossa olevien koirien kyselyihin vastaavat Noora ja Susanna. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Yhteystiedot ja soittoajat löytyvät yhteystiedot-sivuilta. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

18.2.2013
Reipas ja innokas pikku Miina sai muiden pentujen kanssa nauttia tarhavieraiden tuomista herkuista ja hellyydestä 16.2. Tyttö vilahtaa myös tuoreella videolla.

Viipurin koirat - Pentuja kodittomien koirien tarhalla 16.2.2013

6.1.2013
Miina on iloinen ja itsevarma tyttönen, joka haaveilee oman kodin ja kotikulmien valloittamisesta jo pian!

Manu, Miina ja Marri tuotiin Irinan tarhalle emonsa kanssa. Emo oli vain vuoden ikäinen, kun se sai ensimmäiset pentunsa. Emon omistajat eivät olleet vaivautuneet sterilisoimaan koiraansa, joten ei olisi pitänyt olla yllätys, että päivittäin vapaana ulkoileva tyttökoira pyöräyttää jonain päivänä korillisen pentuja. Pari kuukautta omistajat jaksoivat hoitaa koiraperhettä, kunnes kyllästyivät, ja hylkäsivät pentujen lisäksi myös emoparan tarhalle.

Miina on muiden sisarustensa tavoin reipas ja iloinen pentu. Sen lempipuuhaa on railakkaat painileikit siskonsa Marrin kanssa, ja silloin pentutalon purut pöllyävät siihen malliin, että rauhallisempaa pentua voi kauhistuttaa. Mutta näitä tyttöjä ei, sillä mikäs olisi mukavampaa kuin riemukas leikkihetki!

Miinan mielestä myös ihmiset ovat mukavia otuksia, saahan niiltä rapsutuksia ja joskus herkkujakin. Miinan emo lienee jonkin sortin laikasekoitus, joten Miinastakin varttunee aktiivinen ja liikunnallinen nuori neiti. Miina siis etsii kotia, jossa mielummin lähdetään lenkille kuin kulutetaan sohvan pohjaa. Jos sellainen onni löytyisi luotasi, olisi Miina valmis muuttamaan iloksesi jo pian.

Katso video Miinasta kavereineen:

Viipurin koirat - Marri & Miina

Viipurin koirat - Miina & Rikka

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.