Myrsky

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: n. 50 cm
Syntymäaika: 5/2012

12.12.2013
Myrsky sai kodin Turusta!

29.6.2013
Myrsky on kasvanut tarhalla kauniiksi neidoksi. Se on sopivan keskikokoinen, ihmisiä rakastava koira, joka ilahtuu kovin saadessaan aitaukseensa vieraita.

Kuten moni muukin pehmeämpiluonteinen, tarhakavereitaan pienempi koira, on Myrskykin joutunut kiusatuksi. Ikävännäköinen puremavamma sen hännässä on kuitenkin onneksi jo parantunut. Myrsky odottaa mahdollisuutta päästä tarhalta pois kotiin, jossa sitä odottaa puhdas juomavesi ja ravinteikas ruoka. Myrsky on valmis sulostuttamaan oman ihmisensä elämää ja lupaa tarjota seuraa sekä reippaaseen lenkkeilyyn että sohvalla pötköttelyyn. Myrskylle sopisi hyvin, jos kodissa olisi koirakaveri odottamassa.

Viipurin koirat - Myrsky

Viipurin koirat - Myrsky

27.8.2012
Myrsky on kuin syystuuli, se kutittelee aamuisin pehmeällä kielellään omistajansa käsiä, poskia ja vähän kaulaakin, mutta illan tullessa kellahtaa tyytyväisenä yön syliin nukkumaan.

Myrsky on neljän kuukauden ikäinen neiti, joka tietää, että loppuelämä on täysin kiinni siitä millaisen kodin se tulee löytämään. Jos omistajalla on peukalo keskellä kämmentä eikä riittävää halua nuoren neidin kouluttamiseen, elämä tulee olemaan tuulista, mutta voitte uskoa; ei myötätuulista! Myrsky tietää kuinka saada omistajansa viimeisetkin hermon rippeet riekaleiksi, jos sille päälle sattuu.

Osaa Myrsky tietenkin olla valloittavan suloinen, kuten pennut ainakin. Myrsky on kuin syystuuli, se kutittelee aamuisin pehmeällä kielellään omistajansa käsiä, poskia ja vähän kaulaakin, mutta illan tullessa se ravaa ympäri kämppää, hyppii neljällä tassullaan tasajalkaloikkia, juoda louskuttaa niin, että vesipisarat lentelevät ympäri lattioita ja lopulta kellahtaa tyytyväisenä yön syliin nukkumaan.

Tavattuamme Myrskyn pari viikkoa sitten, tytössä oli sen verran vilperttiainesta, että mielellämme luovuttaisimme tytön kotiin, jossa olisi jo ennestään kokemusta esimerkiksi Schäfer-tytön sielunelämästä ja iloisen sekä aktiivisen koiran mielenliikkeistä.

Sellainen on syys-Myrskymme. Tyttö odottaa pää kallellaan, silmät tarkkoina ihmistä, joka rakastuisi juuri pieneen pirpanaamme. Myrskystä taatusti olisi ystäväksi pimeille lenkkipoluille, automatkoille, mihin tahansa harrastukseen, kun tyttömme vain pääsisi ajoissa kotiin harjoittelemaan kotikoiran elämää, tapakasvatusta ja ihan vain ? ihmisen parasta ystävää.

Katso video Myrskystä:

Viipurin koirat - Myrsky

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.